Sunneföretagare erbjuds kostnadsfri matchningstjänst

Publicerad: 26 mars 2024
För att intressera och inspirera fler företag i Sunne att hitta vägen fram till en offentlig affär har Sunne kommun ett samarbete med PublicInsight. Där företagare nu erbjuds tre månaders kostnadsfri tillgång till PublicInsights matchningstjänst.

Under våren har Fredrik Tamm från PublicInsight deltagit på företagsträffarna Mötesplats näringsliv, där han berättat mer om hur du som företagare kan hitta offentliga affärer – och hur du kan vinna dem. Läs mer om dessa inspirations- och kunskapsträffar.

Ett av de verktyg PublicInsight erbjuder är en matchingstjänst, som med hjälp av AI matchar ditt företag med affärer som finns tillgängliga i din bransch och marknad. Tack vare samarbetet mellan PublicInsight och Sunne kommun kan företagare i Sunne använda matchingsverktyget kostnadsfritt under tre månader. Med syftet att intressera fler företag till de offentliga affärerna, och så att du som företagare i Sunne kan lära dig mer om offentliga upphandligar. Utöver matchningstjänsten får du även en egen Affärs-PT.

– Det känns jätteroligt att kunna erbjuda en sån här möjlighet, och vi har redan sett stort intresse. En av deltagarna på föregående Mötesplats näringsliv hörde av sig samma dag för att få hjälp att komma i gång, ett tecken på att viljan verkligen finns bland Sunne-företagarna, säger Fredrik Tamm.

Så här fungerar det:

  • PublicInsight hittar och matchar offentliga affärer till dig som företagare i Sunne kommun.
  • Du får en egen Affärs-PT, som hjälper dig ha koll så du inte missar en affär när det finns en träff.
  • Din affärs-PT hjälper också till med att ta fram enklare beslutsunderlag, så du känner dig trygg i beslutet om du ska, eller inte ska, lägga ett anbud.

Utöver det som ingår i ditt kostnadsfria PublicInsight-konto finns även ett kunskapsbibliotek, där du får en överblick över konkurrenters affärer med offentliga aktörer. Tjänsten är begränsad till offentliga affärer inom Värmlands län – men omfattar både kommuner, region, myndigheter som kommunala bolag.

Anmäl ditt intresse eller skapa ditt konto

Scanna QR-koden med din mobilkamera, eller klicka på den här länken för att komma till anmälan.

QR-kod till PublicInsights webbsida för anmälan.

 

 

Jobb och företagande