Håkan Werme blir verksamhetsansvarig på Brobygrafiska

Publicerad: 12 juni 2023
Håkan Werme, 48, blir ny verksamhetsansvarig för Brobygrafiska i Sunne. Han börjar i augusti.
Håkan Werme blir ny verksamhetsansvarig för Brobygrafiska i Sunne.

Håkan Werme har gått rektorsutbildningen och är högskoleutbildad idrottslärare och specialidrottstränare vid Idrottshögskolan i Stockholm. Han har också europeisk tränarlicens inom Svenska fotbollförbundet plus en 2 årig elitcoachutbildning.

Håkan kommer närmast från jobbet som rektor på Herrgårdsgymnasiet i Säffle med 400 elever och 60 medarbetare. Han har som exempel jobbat på Hammarögymnasiet i över 10 år där han var med byggde upp barn-och fritidsprogrammet till det största i Sverige.  Han har också jobbat på Sundstagymnasiet i Karlstad, bland annat med organisation och ledarskap samt gymnasiearbete.

– Under större delen av min yrkesverksamma karriär har jag arbetat med ledarskap och undervisat elever, både vuxna och ungdomar i skolan samt att jag haft externa utbildningar kvällar och helger, säger Håkan Werme.

Håkan är ansvarig för fotbollstränarutbildningen i regionen och är ofta kursinstruktör inom SISU idrottsutbildarna. Har varit verksam i fotbollens tjänst över 25 år och har stor erfarenhet av att organisera, planera och leda verksamhet.

Utbildning och barnomsorg
Vuxenutbildning