Vackraste utsikten utan café i år?

Publicerad: 10 maj 2024
Caféet/restaurangen på Tossebergsklätten i Stöpafors brukar normalt öppna i slutet av maj och vara i gång hela sommaren. Om ingen arrendator dyker upp inom kort så får vi i sommar nöja oss med en öppen hantverksbod och den vidunderliga utsikten.

– Hantverksboden håller öppet med sin försäljning från midsommar, så även café/restaurang skulle kunna öppna då. Fast det hänger i så fall på att en näringsidkare har en bra plan och kan lösa det snabbt, säger Niclas Jansson, vd för Sunne Fastighets AB.

Köket i restaurangen har fått ny golvmatta och delvis ny utrustning. Numer finns också  tjänligt vatten via en nyinstallerad kolfilteranläggning. Trots upprustningen har ingen hittills visat intresse av att driva café eller restaurang på den anrika och natursköna platsen med många besökare.

Läs gärna mer om att arrendera Tossebergsklätten i länken nedan. Hör av dig snarast till Sunne Fastighets AB om du är intresserad.

– Till nästa sommar ska vi se till att vara ute i tid. Den långa vintern gjorde att vi blev försenade både med renoveringen och förfrågan, säger Niclas Jansson.

Uppleva och göra
Jobb och företagande