På Bergskog finns fyra arbetsgrupper för den som är i behov av daglig verksamhet. Vissa veckor hyrs delar av lokalerna ut till utbildningscenter autism och andra kursverksamheter.

Bergskog ligger naturskönt med promenad- och skogsstigar runt knuten. Vissa veckor hyrs stora delar av lokalerna ut till utbildningscenter autism och andra kursverksamheter. Under dessa veckor är det den dagliga verksamheten som sköter matlagning, fika, städning, service med mera.

Verksamheter på Bergskog

Verksamheten på Bergskog består av 4 olika arbetsgrupper:

Köksgruppen

Ansvarar för matlagning och lunchserveringen till Bergskogs verksamhet, utbildning autisms kurser, mindre konferenser och till andra verksamheter inom Sunne kommun. Gruppen bakar allt bröd till de olika aktiviteterna, och sköter all tvätt som hör till gruppens verksamhet.
Kontakt; Telefon 0565-164 60

Kursgruppen

Trycker upp pärmar till Utbildningscenter Autisms kursverksamhet. De städar rum och tvättar sängkläder och handdukar under kursveckorna. Sköter tvätt för hemtjänstens kunder och till verksamheten.
Kontakt; Telefon 0565-164 62

Husgruppen

Paketerar olika legojobb för företag. Ansvarar för den gemensamma inköpen och distribution av förråd. Städar verksamhetens lokaler. Gruppen har en rullande kiosk som åker till serviceboende för äldre.
Kontakt; Telefon 0565-164 61

Utegrupp

Utför  enklare vaktmästerisysslor, trädgårdsskötsel och skötsel av växthus.
Kontakt;  070-563 08 48

Kontakt

Susanne Ranström
Enhetschef Daglig sysselsättning LSS/SoL
E-post: susanne.ranstrom@sunne.se
Tel: 0565-164 72, 070-238 93 16
Besök: Ekebyvägen 4
Adress: 46. Arbetsmarknadsenheten Ekebyvägen, 686 80 SUNNE