Servicebostad

En servicebostad passar för dig om du behöver lite mindre stöd. Här har du en egen lägenhet och närheten finns tillgång till personal- och gemensamhetsytor.

En servicebostad består av sex till tolv lägenheter i ett trapphus eller ett bostadsområde. Du har egen lägenhet och i närheten finns tillgång till personal- och gemensamhetsutrymmen. Det är dina behov som styr när personal finns i servicebostaden. Vanligast är att det finns personal från eftermiddag till påföljande morgon samt på helger. Du kan också få kontakt med personal på nattetid.

Servicebostäder i Sunne kommun

Kvarngatans servicebostad

Kvarngatans servicebostad ligger i ett hyreshus i Sunne centrum. Servicebostaden består av sju enrumslägenheter och tre tvårumslägenheter. Möjlighet till samvaro finns. Det är dina behov som styr när personal finns i servicebostaden.

Skogsgläntans servicebostad

Skogsgläntans servicebostad har åtta lägenheter och möjlighet till samvaro. Bostaden finns i naturskön miljö, fyra kilometer från Sunne centrum. Det är dina behov som styr när personal finns i servicebostaden.

Boställsvägens servicebostad

Boställsvägen har tio lägenheter där varje lägenhet har ett rum och kök. Möjlighet till samvaro finns. Det är dina behov som styr när personal finn i servicebostaden. Denna bostad ligger cirka en kilometer från centrum och 500 meter från affär.

Rågvägens servicebostad

Rågvägens servicebostad är ett LSS-boende bestående av 12 egna lägenheter fördelade i tre intilliggande radhus. Varje lägenhet har således både egen ingång och uteplats. Samlingspunkten med gemensamma utrymmen ligger i en fristående byggnad på samma fastighet och heter Solsidan.