Gruppboendet Hagen ligger i Sunne tätort intill vårdcentralen. Här finns också ett korttidsboende.

Hagen

Välkommen till Hagens särskilda boende som är ett äldreboende för äldre i ett trivsamt och lugnt område, i anslutning till Sunne vårdcentral och med närhet till hembygdsgården och Fryken.

Hagen består av två enheter och är ett av fyra särskilda boenden för de äldre i kommunen. De andra heter Sjövik som finns i Lysvik, Brogården och Salla som ligger i centrala Sunne. Du hittar mer information om dessa boenden under rubriken Länkar

Måltid tillsammans eller enskilt

På Hagens enheter finns ett gemensamt kök och två matsalar, där du kan avnjuta måltiderna tillsammans med dina grannar och personalen, eller inne i din lägenhet om du vill det och det finns tv i en av matsalarna.

Enheterna har uteplatser som är lättillgängliga i marknivå vid kök och matsal med flera sittgrupper både under tak och med möjlighet att sitta i solen under parasoll.

Vi har personal på plats dygnet runt.

Totalt arbetar 45 undersköterskor/vårdbiträden på Hagen och vikarier därtill samt sjuksköterskor.

Möblera efter egen smak

Lägenheterna består av ett rum och hygienutrymme med toalett och dusch. När du flyttar in så är din lägenhet tom sånär som på säng och nattduksbord. Det är du som flyttar in som själv möblerar med det du vill ha med till ditt nya hem. Du får ta med det som får plats och gör ditt hem trivsamt och du har dina privata saker såsom kläder, lakan med mera.

Mer information får du i den broschyr som du får om du ska flytta in hos oss.

Kontakt

Monica Myrén
Enhetschef
E-post: monica.myren@sunne.se
Tel: 0565-163 51
Besök: Bergvägen 8
Adress: 44.Hagen 686 80 Sunne

Kontaktuppgifter till avdelningarna på Hagen hittar du här

Hagen Gul sjuksköterskeexp
Tel: 0565-163 31
Hagen Blå och Grön sjuksköterskeexp
Tel: 0565-163 39