I dag är inte högskolan/universitetet långt borta. Många program och ännu fler kurser kan läsas på distans. Det finns över 17.000 kurser och över 4.000 program att söka i Sverige! Vi hjälper dig att hitta rätt.

Sök och jämför utbildning på studera.nu

På studera.nu får du en bra överblick över utbildningsalternativ både i Sverige och utomlands. Sök efter intresse, inriktning eller namnet på utbildningen. Till informationen om själva utbildningen får du en beskrivning av högskolan, en arbetsmarknadsprognos och en beskrivning av ämnet, yrket eller arbetsområdet.

När du vet vad du vill kan du enkelt anmäla dig på antagning.se som är VHS (Verket för högskoleservice) webbplats.

Logga in och anmäl dig på antagning.se

Här har du hela det svenska ubudet av högskoleutbildning på både distans och campus och det är här du anmäler dig och håller koll på hur det går med din ansökan. Här finns också bra sidor för mer information om studier på högskolenivå, antagningskrav och statistik.

Vi hjälper dig hela vägen från LärCenter i Sunne

Att studera innebär en stor satsning - både i tid, pengar och personligt engagemang. För underlätta för dig som gör satsningen i vuxen ålder erbjuder LärCenter Sunne både vägledning, studieservice, lokaler och resurser.
Möjligheten att använda LärCenters resurser riktas både till Dig som studerar på distans och som studerar på campus.

Du hittar alla länkarna i högerspalten 

Kontakt

Åke Svensson
Rektor Vuxenutbildningen
E-post: ake.svensson@sunne.se
Tel: 0565-17935, 073-069 78 75
Besök: Ideum, Svetsarevägen 3 (Södra entrén)
Adress: 130.Lärcenter, 686 80 Sunne