Här finner du information om alla simskolegrupper, sommaren 2019. Period 1, 17 juni - 5 juli, är det simskola vid Kolsnäs, i kommunens pooler. Period 2 startar 8 - 26 juli, med simskola i badsjöar och vid Kolsnäs.

Varje simskolegrupp varar 30 minuter, därför är det viktigt att ditt barn är ombytt och finns på plats när vi startar. Tänk på att skicka med en badhandduk eller en badrock, det känns skönt att kunna värma sig direkt när man kliver upp ur vattnet. Vi har satt en åldersgräns på 7 år för att delta i simundervisningen. Förutom när det gäller Lek och Plask där vi har satt 4 år som nedre gräns för deltagande.

Badvettsregler

Ditt barn får bara vara i vattnet under den bokade tiden för simskolan, då vi har uppsikt över ditt barn. Vi ansvarar inte för barnen före eller efter simskolan. För de mindre barnen är det särskilt viktigt att någon finns till hands för att lämna barnet till simskolan och hämta när simskolan är slut för dagen. Läs mer om badvettsregler

Simskola vid Kolsnäs period 1: 17 juni - 5 juli

Simskolans tider för period 1 gäller alla vardagar under tiden 17 juni - 5 juli (ej midsommarafton). Under period 1 erbjuder vi simskola vid Kolsnäs i kommunens pooler vid Sommarland. 

Simskola vid Kolsnäs och badsjöar 8 - 26 juli

Simskolans tider för period 2 gäller alla vardagar under tiden 8 - 26 juli.
Under period 2 erbjuder vi förutom simskola vid Kolsnäs i kommunens pooler vid Sommarland även simskola vid följande sjöar: Fryken (Bjälverud), Lillsjön (Uddheden), Aplungen (Hensgård), Hällsjön (Bäckalund) och Skacksjön (Östra Ämtervik). 

Webbanmälan för period 2 är nu stängd.

Måndag 8/7 är det anmälan på plats ute vid Kolsnäs för de som ej är webbanmälda. Simskolan för period 2 börjar tisdag 9/7.

Sjösimskola period 2 start 8/7 - 26/7
Undervisning sker på följande platser och tider:

Uddheden 9.30-12.00
Bjälverud 13.00-15.30
Hensgård 14.30-16.30
Hällsjön 10.00-12.00
Skacksjö 14.30-16.30

Inskrivning vid sjösimskolorna måndag den 8/7. Se tiderna vid de olika sjösimskolorna.

 

Kontakt

Har du frågor om simskolan kan du eposta: simskolan@sunne.se 

Länkar

Avgift för simskolan

Simundervisningen kostar 150 kr per barn om du bor permanent i kommunen, för övriga kostar det 210 kr per barn. Kostnaden gäller för din plats i simskolan, vi skickar fakturan till dig.