Här hittar du alla lediga jobb hos arbetsgivaren Sunne kommun. Sunne är en målmedveten kommun som satsar på ständig utveckling och jobbar aktivt med friskvård, hälsa och ett mänskligt ledarskap.

Lediga tjänster hos Sunne kommun

Sunne kommun - en attraktiv arbetsgivare

Nils Holgerssons underbara resa av Bengt OlssonSelma Lagerlöf är Sunnebygdens världskända författare och företagare som skrev boken om Nils Holgersson (1906-07). Ursprungligen skrevs den som en läsebok i svensk geografi. Som anställd i Sunne kommun får du likt Nils på gåsen ge dig ut på en spännande resa tillsammans med medarbetare och invånare. Du har blick för det som händer i omvärlden och får möjlighet att växa som människa.

En undersökning visar att gäss i v-formation kan flyga 71% längre än om de flög ensamma - med samma energiåtgång. Därför jobbar vi i team där vi backar upp varandra och hittar gemensamma lösningar. Vi bär berättartraditionen vidare och formar framtiden tillsammans...

Målningen är gjord av värmländska konstnären Bengt Olson och pryder omslaget till Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige.

Läs mer om Sunne kommun - en attraktiv arbetsgivare

Selma Lagerlöf var en kvinna som levde med sin tid. Precis som Sunne kommun vill göra. Hon såg möjligheterna och var tidig med det mesta – framsynt och modern på alla områden, inte minst kommunikativt. Hade hon levt i dag hade hon nog bloggat eller skrivit för Netflix, säger Anna Nordlund, som skrivit praktverket Selma Lagerlöf – Sveriges modernaste kvinna (2018). 

Under 20 år?

Kontakt

Dan Levin
Personalchef
E-post: dan.levin@sunne.se
Tel: 0565-160 16
Besök: Kvarngatan 4
Adress: 1. Administrativ stab, 686 80 Sunne

Sagolika Sunne

I Sunne i Värmland är det närmare till allt. På fem minuter tar du dig mellan skidåkningen, spabehandlingen, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan eller vad du nu väljer. Livet blir så mycket enklare att leva. Välkommen du också!

Sunne kommun i hjärtat av Värmland har cirka 13 300 invånare, varav 5 000 bor i centralorten. Många små och medelstora företag inom besöksnäringen, bygg och verkstad, grafiska branschen samt jord- och skogsbruket utgör näringslivet. Enligt Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet ligger Sunne på 20:e plats i landet vilket betyder bäst i Värmland.