En kommun är en bred arbetsplats med arbetsuppgifter inom många olika områden. Som anställd på Sunne kommun kan du få ett varierat yrkesliv med möjlighet att påverka.
Vi växer och utvecklas tillsammans med våra medarbetare och medborgare, och skapar den plats vi vill leva och bo på. Vår målsättning är att alla våra medarbetare ska trivas, och därmed också göra ett bra jobb som i sin tur gynnar invånare, företagare och besökare.

Sommarjobb

Som sommarjobbare på Sunne kommun har du möjlighet att få ett varierande arbete, där du kan utvecklas och lära dig massor!

En vardag med mening

Ta del av intervjuer där medarbetare i Sunne kommun berättar om sina jobb. Här är du viktig. Du får växa, bidra och vara med och göra livet enklare för andra.

Lediga jobb på Sunne kommun

Vi söker efter fler, engagerade, medarbetare som vill vara med och forma Sunne kommun. Är du en av dem? Här hittar du länkar till våra utlysta tjänster.

Kommunen som arbetsgivare

Sunne kommun arbetar med mänskligt ledarskap. Vårt värdegrundsarbete bottnar i respekt, utveckling och professionalism.

Jobba som timvikarie

Våra timvikarier är en viktig del för kommunens verksamheter, för att täcka in vid sjukdom eller andra händelser. Som vikarie får du arbetserfarenhet och knyter värdefulla kontakter, det kan också leda till en längre anställning.

Förmåner

Som anställd på Sunne kommun har du flera förmåner, både på och utanför jobbet. För att bidra till en hälsosam arbetsmiljö, så vi alla ska trivas och må bra.

Aktivt medarbetarskap

Aktivt medarbetarskap innebär att vi har ett gemensamt ansvar för våra relationer, både med oss själva och med våra kollegor, chefer och de vi är till för. Vi är varandras arbetsmiljö och vi har ett gemensamt ansvar för att den blir god.

LinkedIn

På vår LinkedIn-sida hittar du våra lediga tjänster, vi uppdaterar också kontinuerligt med information och inspiration om vad som händer i Sunne.

Instagram

Följ med i våra medarbetares vardag på Sunne kommun. På Instagram och Sunnebloggen delar de med sig av sina berättelser.

Leva i Sunne

Är du nyfiken på livet i Sunne? Här har vi samlat berättelser och information om hur det är att bo och jobba i Sunne och mycket mer.

Kontakta bemanningsenheten

Vår bemanningsenhet hjälper dig med frågor om vikarietjänster för socialtjänsten. Det gäller både dig som är intresserad av att börja arbeta som timvikarie, och för dig som redan är anställd i vikariepoolen.