Samtalsstöd erbjuds till män och kvinnor som är över 18 år, boende i Värmland och som behöver hjälp för att hen köper sexuella tjänster och behöver förändra sitt beteende.

SamtalsAkuten och Krismottagning för män i Karlstad i samarbete med Länsstyrelsen Värmland har öppnat en ny verksamhet som kallas KAST (Köpare Av Sexuella Tjänster) Värmland.

KAST-verksamheten vänder sig till vuxna som bor i Värmland och behöver hjälp för att hen köper sexuella tjänster.

KAST erbjuder individuella krissamtal. Den som är anhörig är också välkommen att höra av sig för egna samtal oavsett om den närstående har kontakt med verksamheten eller inte.

Arbetet bedrivs under sekretess och utan journalföring. Alla kontakter är frivilliga, den som söker oss hör själv av sig via e-post eller telefon, inget remissförfarande.

Samtalen sker på mottagningen som ligger centralt i Karlstad på Västra Torggatan 15. Varje samtal är femtio minuter och kostar 120 kr.

SamtalsAkuten och Krismottagning för män tar emot människor i livskris. Mottagningarna ägs och drivs av Region Värmland, Svenska Kyrkan och Karlstad kommun i samverkan med kommunerna Forshaga, Grums, Hammarö och Kil.

Kontakt

Telefon: 0200-290 900

E-post till KAST Värmland