Dexter är en webbplats där du gör din ansökan till gymnasiet. Med din personliga inloggning kan du och din familj sedan under gymnasietiden få tillgång till klasslistor, schema, frånvarolistor, omdömen med mera.

Ideum

Ansök till gymnasiet med Dexter

Från och med antagningen till hösten 2010 räknas hela Värmlands län som ett samverkansområde. Det innebär att alla värmlandselever kan söka till åk 1 på samtliga nationella program som erbjuds i Värmlands län.

Uförlig information om hur du gör för att söka till gymnasiet med Dexter och vilka skolor och program i Värmland som du kan söka till finns på webbplatsen gyansökan.se, du hittar länken i högerspalten.

Dexter är den webbplats där du gör din ansökan till gymnasiet. I början av januari skickas användarnamn och lösenord för gymnasieantagningen ut till alla som kan söka vidare till gymnasiet. Du hittar även länken till Dexter i högerspalten.

Personlig skolinformation via Dexter

Som vårdnadshavare till en elev under 18 år får du en egen inloggning till Dexeter, där du kan följa ditt barns skolgång. Från och med myndighetsdagen är det endast elevens inloggning som gäller. På Dexter finns till exempel:

  • Min klasslista/grupplista med adress och telefonnummer till alla elever och lärare
  • Min frånvaro
  • Mitt schema
  • Mina omdömen

Du kommer till Dexter via adressen som du hittar i högerspalten.

Kontakt

Karin Lundkvist
Studie- och yrkesvägledare, Lärare kärnämne
E-post: karin.lundkvist@sunne.se
Tel: 0565-168 06
Besök: Svetsarevägen 2
Adress: 37. SG/Broby, 686 80 Sunne

Länkar