Rottneros park, ett av Sunnes största besöksmål, med vy norrut mot Sunne tätort.
Nyhetsbrevet Nyfiken på Sunne, nr 1
Nyhetsbrevet Nyfiken på Sunne kommer ut två-fyra gånger per år. Prenumerera så får du bra koll på vad som händer i Sunne. Längst ner på den här sidan kan du skicka in dina kontaktuppgifter. Välkommen som prenumerant!
Starkt flyttnetto i Sunne
Sunne har ett starkt flyttnetto gentemot andra platser i EU. Statisticons analys av befolkningsutvecklingen visar att något är i görningen i Sunne. Sunne gick också mot strömmen i landet eftersom det föddes fler barn under 2022 än året före.
Maria och Tim hittade hem i Sunne
Maria Bjerknes Börestam, 28, och Tim Lindström, 31, bodde med dottern Hedvig, 2, i lägenhet i Karlstad och letade hus mot Sunnehållet. De fann vad de sökte i Västra Ämtervik, 15 km söder om Sunne tätort.
Anna Stadling, Plura, Theoz och Tommy Nilsson till Sunne
Under våren är en rad konserter på gång i Sunne, bland annat med Anna Stadling, Plura och Göran Samuelsson, Tommy Nilsson och Theoz.
Nya bostadsrätter inflyttningsklara i juli
Huset med 9 lägenheter i bostadsrättsföreningen Gösta Berling växer fram på anrika Nilssontomten i centrala Sunne.
Näringslivet i Sunne växer
Näringslivet i Sunne kommun är lönsamt och växer. Det visar näringslivsanalysen Simpler. Byggbranschen går riktigt bra och det finns en stor potential att öka antalet anställda inom företagsstödjande tjänster och ortstjänster i Sunne.
På gång i Sunne
Här kan du läsa om sådant som är på gång och satsningar som görs i Sunne under året.