Nyhetsbrevet Nyfiken på Sunne, nr 1
Nyhetsbrevet Nyfiken på Sunne kommer ut två-fyra gånger per år. Prenumerera så får du bra koll på vad som händer i Sunne. Längst ner på den här sidan kan du skicka in dina kontaktuppgifter. Välkommen som prenumerant!

Starkt flyttnetto i Sunne

Sunne har ett starkt flyttnetto gentemot andra platser i EU. Statisticons analys av befolkningsutvecklingen visar att något är i görningen i Sunne. Sunne gick också mot strömmen i landet eftersom det föddes fler barn under 2022 än året före.

Maria och Tim hittade hem i Sunne

Maria Bjerknes Börestam, 28, och Tim Lindström, 31, bodde med dottern Hedvig, 2, i lägenhet i Karlstad och letade hus mot Sunnehållet. De fann vad de sökte i Västra Ämtervik, 15 km söder om Sunne tätort.

Anna Stadling, Plura, Theoz och Tommy Nilsson till Sunne

Under våren är en rad konserter på gång i Sunne, bland annat med Anna Stadling, Plura och Göran Samuelsson, Tommy Nilsson och Theoz.

Nya bostadsrätter inflyttningsklara i juli

Huset med 9 lägenheter i bostadsrättsföreningen Gösta Berling växer fram på anrika Nilssontomten i centrala Sunne.

Näringslivet i Sunne växer

Näringslivet i Sunne kommun är lönsamt och växer. Det visar näringslivsanalysen Simpler. Byggbranschen går riktigt bra och det finns en stor potential att öka antalet anställda inom företagsstödjande tjänster och ortstjänster i Sunne.

På gång i Sunne

Här kan du läsa om sådant som är på gång och satsningar som görs i Sunne under året.