Miljöalmanackan

Tillsammans med kommunerna Torsby, Hagfors och Munkfors gör vi varje år en miljöalmanacka, som skickas ut till 25 000 hushåll runt om i våra regioner. Här hittar du den också i digital form om du vill spara eller skriva ut den.
Bild på framsidan för miljöalmanackan 2023

Almanackan innehåller vackra bilder tagna av invånare i kommunerna Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors, även kallat SuToHaMu kommunerna.

Ett stort tack till alla er som skickat in vackra foton. I år fick vi in över 400 bilder!

Syftet med kalendern är att sprida viktig information till invånare om hur vi kan hjälpa till att ta hand om vår miljö. I almanackan finns bland annat information om hur du sorterar ditt avfall, var du slänger det och öppettider på våra återvinningscentraler.

Kalendern skickas ut på initiativ av SuToHaMu-kommunerna som alla samarbetar inom området renhållning.