Sunnefilm vann Publishingpriset

2021-11-17 Anneli Jansson, kommunikationsstrateg på Sunne kommun, tog emot Publishingprisets staty och diplom för filmen

Sunne kommun tilldelades på onsdagen 17 november Publishingpriset 2021 i kategorin ”Filmer som marknadsför företag och verksamheter”. Filmen är gjord i samarbete med Karl och Moa.

Sunne kommun har varit nominerad fyra år i rad och nu blev det äntligen guld.

Filmen som ingår i serien ”Det bästa med Sunne” vann med motiveringen:
”För en inspirerande film, fint klippt med kontrasterande miljöer som skapar spänning i berättelsen”.

Juryn består av kommunikationsproffs.

– Det är fantastiskt att få det här kvittot från juryn. Vi försöker med Sunnebornas hjälp förmedla den känsla som finns här och uppenbarligen når vi fram med det vi vill säga. Med filmerna bidrar vi också till att föra berättartraditionen i Sunne vidare. Just idag kan vi faktiskt kalla oss bäst i Sverige. Det känns riktigt härligt. Vi har jobbat hårt för det här, säger Anneli Jansson, kommunikationsstrateg i Sunne kommun.

Sju filmer var i final i kategorin ”filmer som marknadsför företag och verksamheter”. I kategorin ”filmer som marknadsför destinationer” var även filmen ”Så som i Sunne” nominerad.

Filmföretaget Karl och Moa - Karl Norell och Moa Andersson - hunden Tomas och Sunne kommuns kommunikationsstrateg Anneli Jansson är glada över Publishingpriset. Foto: Fredrik Finnebråth

Kontakt

Anneli Jansson
Kommunikationsstrateg
E-post: anneli.jansson@sunne.se
Tel: 0565-164 14
Besök: Storgata 45
Adress: 131. Kommunikationsstab, 686 80 Sunne