Bio på Teaterbiografen i Sunne

Sune vs Sune

Familjefilm. 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid:  26/1 och 27/1 kl.15.00
Längd: 1 tim. 29 min.
Pris: 100:-

Regi: Jon Holmberg
Medverkande: Fredrik Hallgren, Tea Stjärne, Elis Gerdt, Sissela Benn, Baxter Renman, John Österlund, Lily Wahlsteen, Shima Niavarani, William Spetz,Marie Robertson

När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också, och det är ju verkligen ingen bra start på fyran. Sune måste använda all sin list för att inte Sophie ska lämna honom och välja den nye Sune. Samtidigt känner Håkan att hans storebror håller på att sugas upp i de vuxnas tråkiga värld, pappa Rudolf får en ålderskris och vill säga upp sig för att satsa på musiken och mamma Karin blänger avundsjukt på nya Sunes perfekta mamma och hennes ännu mer perfekta bil. Välkommen till familjen Andersson!

The wife

 Drama. 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 21/1 kl.15.00 och kl.19.00 Observera tiderna!
och 7/2 kl.19.00
Längd: 1 tim. 41 min.
Pris: 120:-

Regi: Björn Runge
Medverkande: Glenn Close, Jonathan Pryce, Max Irons, Christian Slater, Elizabeth McGovern,Harry Lloyd, Annie Stark

Joan Castleman är gift med en av alla dessa män som tror att de äger världen, men som inte vet hur han ska ta hand om sig själv eller någon annan. Han är också en av USA:s mer framstående romanförfattare, som snart kommer att få Nobelpriset i litteratur. Joan, lika perfekt som vacker, har de senaste 40 åren helt ignorerat sina egna författartalanger och i stället satsat allt på makens karriär. Nu har hon slutligen fått nog.

A star is born

Drama/musik. Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 5/2 kl.19.00
Längd: 2 tim. 17 min.
Pris: 100:-

Regi: Bradley Cooper
Medverkande: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos

Ally har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av musikern Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner…

Bohemian Rhapsody

Drama/musik.  7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 23/1 och 6/2 kl.19.00
Längd: 2 tim. 14 min.
Pris: 120:-

Regi: Bryan Singer
Medverkande: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Lucy Boynton,Tom Hollander, Allen Leech

Bohemian Rhapsody är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar och revolutionerande sound, när bandet nästan splittras på grund av Mercuys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då Mercury leder bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien, samtidigt som han kämpar mot en livshotande sjukdom. Under tiden cementerar de arvet från ett band som fortsätter att inspirera outsiders, drömmare och musikälskare än idag.

Glass

 Thriller. Från 15 år (11 år med vuxen)

Tid: 26/ och 29/1 kl.19.00
Längd: 2 tim. 9 min.
Pris: 120:-


Regi: M. Night Shyamalan
Medverkande: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard, Sarah Paulson

Glass tar vid där Split slutade och Dunn jagar nu Crumbs övernaturliga alter ego The Beast i en allt intensivare jakt. I skuggorna väntar Price, som sitter inne med avgörande hemligheter rörande de bägge männen. Från Unbreakable ser vi återigen Bruce Willis i rollen som David Dunne och Samuel L. Jackson som Elija Price, även känd under sin pseudonymen Mr Glass. James McAvoy återvänder från Split och repriserar sin roll som Kevin Wendell Crump och alla de olika personligheter som finns inom honom. Även Anya Taylor-Joy, som spelade Casey Cooke, den enda fången som överlevde mötet med The Beast, återkommer i sin roll.

Britt-Marie var här

Drama

Tid: 25/1,  27/1,  28/1,  30/1 och 3/2 kl.19.00
Längd: 1 tim. 37 min.
Pris: 120:-

Regi: Tuva Novotny
Medverkande: Pernilla August, Peter Haber, Anders Mossling, Malin Levanon, Vera Vitali, Olle Sarri, Mahmut Suvakci, Lance Ncube

Britt-Marie är inte alls någon ordningsfascist. Det är bara det att smuts och oorganiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. När hon lämnar sin man efter 40 års äktenskap och ett liv som hemmafru, tvingas hon göra upp med sig själv och möta omvärlden. Hon hamnar i Borg, en liten håla där allt är nedlagt förutom den ölstinkande pizzerian och det lokala fotbollslaget. Britt-Marie tar över som tränare för byns ungdomslag, trots att hon avskyr fotboll. Men snart väcks hennes drömmar och med dem en undangömd framtidstro. Kanske finns det en andra chans i livet, kanske är det aldrig för sent att börja leva. Britt-Marie var här är årets stora feelgood-drama som filmatiseras efter ännu en succéroman av Fredrik Backman, författaren bakom En man som heter Ove. För regin står Tuva Novotny som därmed gör sin första svenska långfilm.

The Mule

 Drama/Crime. Från 11 år  (7 år med vuxen)

Tid: 1/2,  4/2 och 10/2 kl.19.00
Längd: 1 tim. 56 min.
Pris: 120:-

Regi: Clint Eastwood
Medverkande: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga, Michael Peña, Andy Garcia,Laurence Fishburne

Earl Stone, en fattig och ensam man i 80-årsåldern, blir erbjuden ett jobb som chaufför. Det låter enkelt, men vad Earl inte vet är att han precis har tagit jobbet som knarkkurir åt den mexikanska kartellen. Han gör det bra – så bra att han får större leveranser och blir tilldelad en handler. Han är dock inte den enda som håller koll på Earl då han också hamnat på den hårdföre DEA-agenten Colin Bates radar. Även om pengar inte längre är ett problem så börjar så småningom hans tidigare misstag göra sig påminda, och det är osäkert om han hinner ställa allt tillrätta innan polisen eller kartellens torpeder hinner ikapp honom.

Röjar-Ralf kraschar internet

 Animerad familjefilm. Barntillåten

Tid 2/2 och 3/2 kl.15.00
Längd: 1 tim. 53 min.
Pris: 100:-

I detta nya äventyr från Disney lämnar Ralph och Vanilja sin spelhall och beger sig in i den outforskade, vidsträckta och spännande internetvärlden, som kanske eller kanske inte kommer överleva Ralfs röjande. Bråkstaken Ralf och hans kompis Vanilja von Sockertopp, båda två från videospelsvärlden, sätter allt på spel när de ger sig ut på ”world-wide-webben” för att leta reservdelar till Vaniljas videospel, Sockerkick. De visar sig vara svårare än de tror och tillsammans måste de ta hjälp av internets invånare för att hitta det de letar efter.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/