Bio på Teaterbiografen i Sunne.

All inclusive

 Komedi. Barntillåten

Tid: 21/11,  kl.19.00
Tid: 27/11, kl 15.00, 80:- Dag/seniorbio observera tiden.

Längd: 1 tim. 33 min.
Pris: 100:-
Regi: Karin Fahlén
Medverkande: Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Liv Mjönes, Goran Bogdan

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem.

Paddington 2

 Animerad familjefilm/barnfilm

Tid: 26/11 och 3/12. kl.15.00
Längd: 1 tim. 43 min.
Pris: 

Paddington har flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven, en skurk som dessutom tycks vara en mästare i förklädnad.

Justice League

 Action/Äventyr/Fantasy. Från 11 år
 (7 år med vuxen)

Tid: 20/11 och 22/11
Längd: 2 tim
Pris:

Regi: Zack Snyder
Medverkande:  Gal Gadot, Ben Affleck, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Amber Heard, Diane Lane, Connie Nielsen, J.K. Simmons, Jeremy Irons, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg

I nya superhjältefilmen JUSTICE LEAGUE tar Batman hjälp av sin nyfunna kamrat Diana Prince, mer känd som Wonder Woman, för att möta ännu större fiender. Tillsammans jobbar de effektivt för att bygga ett team av superhjältar. Trots detta unika team av hjältar med Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och The Flash så kan det redan vara för sent att lyckas rädda planeten från en storskalig attack. I rollerna ser vi bland annat Ben Affleck, Henry Cavill och Gal Gadot.

Jigsaw

 Skräck. Från 15 år (11 år med vuxen)

Tid: 23/11 och 25/11 kl.19.00
Längd: 1 tim. 31 min.
Pris: 100:-

Regi: Michael Spierig, Peter Spierig
Medverkande: Tobin Bell, Laura Vandervoort,Callum Keith Rennie

Döda kroppar börjar dyka upp över hela staden, var och en har mött sin undergång på de mest makabra sätt. När utredningen fortlöper, pekar allt på en man: John Kramer. Hur kan detta stämma? Mannen som kallas Jigsaw har varit död i över ett decennium.

Mordet på Orientexpressen

 Deckare/Drama. Från 11 år  (7 år med vuxen)

Tid: 24/11 och 29/11 kl.19.00
Längd: 1 tim. 57 min.
Pris: 100:-

Regi: Kenneth Branagh
Medverkande:  Kenneth Branagh, Johnny Depp, Daisy Ridley, Penélope Cruz,Michelle Pfeiffer, Judi Dench, Josh Gad,Willem Dafoe

Från den bästsäljande boken av mordgåtornas drottning Agatha Christie kommer nu Mordet på Orientexpressen. Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen. Med början den 20/11 visas filmen i en 70 mm-version i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Solsidan

Komedi. Barntillåten

Tid:Smygpremiär 27/11, kl. 19.00
Längd: 1 tim. 44 min.
Pris: 130:-

Regi: Felix Herngren, Måns Herngren

Medverkande: Felix Herngren, Mia Skäringer,Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert,Sven Wollter

En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Filmen SOLSIDAN har biopremiär den 1 december. Men redan den 27/11 har du en unik möjlighet att se filmen före alla andra!

Förköp Sunne Tobakshandel

Happy Death Day

Skräck/ thriller. Från 15 år (11 år med vuxen)

Tid: 26/11 och 28/11, kl 19.00
Längd: 1 tim 36 min
Pris: 100:-

Regi: Christopher Landon
Medverkande:  Jessica Rothe, Israel Broussard,Ruby Modine, Rachel Matthews, Charles Aitken, Jason Bayle

Collagestudenten Tree tvingas gång på gång återuppleva dagen hon mördas. Detaljerat och med samma plågsamma slut repeteras hennes sista timmar i livet. För att få ett slut på denna terror måste hon lyckats identifiera sin mördare.

Thor-Ragnarök

 Action/Äventyr/Fantasy. Från 11 år
(7 år med vuxen)

Tid: 25/11 och 2/12 kl. 15.00
Längd: 2 tim. 10 min.

Pris: 100:-

 Regi: Taika Waititi

Medverkande: I Marvels Thor: Ragnarök hålls Thor fängslad på andra sidan universum utan sin mäktiga hammare. Han för en kamp mot tiden för att ta sig tillbaka till Asgård för att stoppa Ragnarök – förstörelsen av hans hemvärld och slutet för hela den Asgårdska civilisationen. Thor ställs inför ett nytt hot, den mäktiga och hänsynslösa Hela. Men innan dess måsta han överleva en dödlig gladiatortävling där han tvingas kämpa mot sin forna bundsförvant och vän från Avengers – Hulken. I rollerna ser vi Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Karl Urban, Idris Elba, Jeff Goldblum, och Tessa Thompson. Regi: Taika Waitit.

 

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/