Årets mässan "Trädgård & Uteliv - med hantverk och deli". 2022 är inställd!

Inställt !

Plats: Rottneros Park

Tid: Lördag 18 juni kl. 10.00-17.00 och söndag 19 juni kl. 10.00-16.00.

Biljettpris i entrén: 100 kr per person.

Vår idé med mässan är att ni ska få ta del av inspiration, kunskap och det mesta ni kan behöva inför sommarens uteliv i trädgård och hem. Inramningen för mässan är Rottneros Parks unika miljö och vi hoppas ni ska få ett skönt, avkopplande och trevligt besök på mässan.

Som besökare på mässan får du kunskap levererad av våra föreläsare och utställare. Barnen har sin del på området där de kan prova-på olika moment som hör trädgården till. Våra utställare och inspiratörer levererar inspiration och kunskap och hjälper dig att göra de rätta valen. På plats finns utställare som säljer produkter inom trädgård, olika typer av hantverk, inredning, delikatesser och mycket annat som hör till sommarens stunder i trädgård och hem. På området finns flera olika matförsäljare som erbjuder flera olika mat- och fikalternativ.

Vid Trädgårdsscenen kan ni lyssna till våra föreläsare och trädgårdsmästare Linda Schilén med vänner.
• Linda Schilén arrangerar och planterar krukor samt ger tips inför sommarens arbete i trädgården. Passa på att ställa dina frågor direkt och ta med dig goda råd och smarta tips med hem till din egen trädgård.
• Tony Johansson är trädgårdsanläggare och odlare. Han visar och berättar hur du på bästa sätt odlar dina grönsaker och visar även på hur du anlägger gångar mm i trädgården.
• Minna Mercke Schmidt är mässans blomsterkreatör och hon skapar olika blomsterarrangemang som kan pryda både uterum och kök.

Fler programpunkter och föreläsare hittar ni på vår hemsida www.tradgardochuteliv.se. Där kan ni läsa om utställningar, miniworkshops och vilka våra övriga föreläsare. Informationen fylls på vart efter fler programpunkter blir klara.

Alla aktiviteter, utställningar och föreläsningar sker inne på mässområdet och ingår i entréavgiften.

Vi tar emot Swish och kort som betalningsmedel i entrén.
Alla personer under 16 år går in gratis i betalande vuxens sällskap.

Grupper och föreningar
Kontakta oss för priser för grupper om minimum 10 personer.
E-post: info@tradgardochuteliv.se

Facebook: https://fb.me/e/54TaTqs6O
Instagram: https://www.instagram.com/tradgardochuteliv/

Välkomna!