Bio på Teaterbiografen i Sunne.

Morran & Tobias -  Som en skänk från ovan.

Morran och Tobias, Som en skänk från ovan. Filmen

Komedi. 11 år, från 7 år med vuxens

Tid: 19.00. 10/11
Pris: 110:-
Längd: 1 tim 41 min

Efter en incident med en luftballongsbrännare råkar Morran och hennes son Tobias, två lite udda karaktärer på samhällets skuggsida, bränna ned det hus som varit deras hem i 34 år. Med en utbränd husvagn på släp fylld med sotigt bohag går flytten till det nya hem som de tilldelats av kommunen. Samtidigt som Morran ser chansen att ge henne och Tobias en möjlighet att starta om på nytt, så har Tobias mängder av kreativa idéer om hur han ska förbättra huset – med allt från högtryckstvätt till kulspruta. Men det är något med det nya hemmet som känns bekant, och genom en rad slumpartade händelser tvingas den skeva duon en gång för alla ta itu med det förflutna.


Doctor Strange

Filmen Doctor Strange visas på Teaterbiografen

Äventyr/Action. Från 11 år
Tid: 19.00.  4/11, 7/11 och 11/11. kl. 19.00
Pris: 110:-
Längd: 1 tim 55 min

 

Stephen Vincent Strange är en briljant men arrogant kirurg. Då hans karriär slås i spillror tar hans liv en ny riktning – att försvara världen mot ondska. 


Flykten till framtiden
Filmen Flykten till framtiden, bio

Komedi. Barntillåten
Tid: 19.00. 12/11, 13/11, 14/11 15/11 och 19/11 
Pris: 100:-
Längd: 1 tim. 39 min.

 Året är 1973 och 22-årige Svante jobbar i skivaffär hos den holkrökande proggaren Bengan, som drömmer om att slå igenom med sin tvärflöjtsmusik. Svante lider av ett hjärtfel och får beskedet att han bara har några dagar kvar att leva. Mitt i bedrövelsen öppnar sig plötsligt en oväntad möjlighet att resa till framtiden – närmare bestämt till år 2016. I den moderna världen träffar han Elsa och tillsammans kommer de på ett sätt att få Svantes trasiga hjärta lagat. För att lyckas måste de resa tillbaka till 70-talet och skaffa fram pengar. Allt hänger på om den inbitne idealisten Bengan är beredd att bli kapitalist. Ska den udda trion hinna rädda Svante innan tiden kommer ikapp honom?

 
Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Filmen,Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Äventyr/Fantasy. 11 år

Tid: 19.00. 16/11, 18/11, 20/11, 21/11 och 22/11
Pris: 120:-
Längd: 2 tim 13 min

Under ett uppdrag att dokumentera magiska varelser anländer magizoologen Newt Scamander till New York. Där ställer några förrymda vidunder som var i professor Scamanders vård och den besvärlige mugglaren Jacob Kowalski till problem som allvarligt kan påverka både trollkarlarnas och mugglarnas värld.

Fantastiska vidunder och var man hittar dem är är en bok i boken skriven av J.K Rowling, författaren till böckerna om Harry Potter. Historien, som utspelar sig sjuttio år före Harry Potters äventyr, bygger på den bok av Professor Scamander som är obligatorisk läsning för alla förstårselever på Hogwarts.

 

Familjen Jul i Tomteland

Filmen, Familjen jul i tomteland

Familjefilm. Barntillåten
Tid: 15.00. 20/11 och 27/11
Pris: 90:-
Längd: 1 tim. 28 min.
Svenskt tal

Livet är magiskt när en bästa kompis är en tomtenisse.

När tomtenissen Pixy dyker upp redan 1 december blir familjen Jul väldigt överraskade. Fast han är mest där för att hämta mössan som han glömde förra året. Men hans mössa döljer också en hemlighet – hans magiska alvkula.

 

Pettson & Findus -Juligheter

Filmen Pettson&Findus, Juligheter

Familjefilm. Barntillåten

Tid: 15.00. 26/11 och 3/12
Pris: 90:-
Längd: 1 tim. 12 min.  
Svenskt tal

Två dagar före julafton blir Pettson och Findus insnöade på den lilla gården. Snart har de ätit upp all mat och inte kan de ta sig ut för att hugga ner en julgran. Findus är rädd att det inte kommer bli något julfirande, men Pettson lovar att det ska bli den bästa julen någonsin! Nästa dag är vädret bättre och de lyckas ta släden ut i skogen. Men Pettson gör illa foten och de får återvända hem tomhänta. Grannarna Beda och Gustavsson erbjuder sig att hjälpa dem, men Pettson envisas med att tacka nej. När Findus gör ett sista försök att rädda julen håller han på att ställa till det ordentligt. Till slut får han Pettson på bättre tankar och tillsammans bygger de en alldeles egen julgran. Plötsligt knackar det på dörren och när de öppnar tror de inte sina ögon: Där står deras snälla grannar med famnen full av godsaker. Äntligen kan vännerna fira den bästa julen någonsin!

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/