På Alma Löv finns sexton paviljonger i olika stilar och Paleis Oranjestraat med flera salar och plats för större utställningar. Förutom verk av Marc och Karin Broos som grundade Alma Löv, finns konstnärer från hela världen.

The Alma Löv museum ”of experimental and unexpected Art”

Alma Löv Museum överraskar dig varje gång. Varje byggnad innehåller sin egen konstinstallation som oftast är just av ”experimental and unexpected Art”. Bland konstnärerna som ställer ut finns både lokala, nationella och internationella namn.

Sagt om CIA, Center for Interactual Art

CIA är forkortning av Center för Interactual Art - Konstens underrättelse verksamhet. Hämtat från webbplatsen: "Ett pärlband av aktiviteter, hemliga möten, träffar, workshops, seminarier, happenings, performances, filmer. CIA:s medlemmar, agenter träffas och ur dessa träffar uppstår ett och annat."

Ateljé och café i huvudbyggnaden

I huvudbyggnaden finns förutom café även Marc och Karin Broos atelje, med många av Karins stämningsfulla målningar. 

16 paviljonger och Paleis Oranjestraat

16 paviljonger i olika spännande former, storlekar och innehåll är byggda längs en vandringsstig genom en skogsdunge. Stigen för dig ut på en äng och mot Paleis Oranjestraat som är en ombyggd ladugård och loge som innehåller tio rum med plats för installationer av alla slag.

Alma Löv paviljonger