Till Bubblan är du som går i årskurs 4 - 6 välkommen. Vi har massor av aktiviteter, men du kan också bara komma hit och vara, ta det lugnt efter skolan.

Det här kan du göra på Bubblan

Måla en tavla, skapa ett unikt klädesplagg, koppla av i solrummet, umgås med dina vänner eller lära känna nya vänner. Om du är hungrig kan du köpa mellanmål i kiosken.

Solrummet

I solrummet är det en väldigt behaglig lugn miljö med vita tygklädda väggar och gräsmatta på golvet. Med vattenfall som porlar och lugn musik i bakgrunden får du ladda dina batterier med solljuslampan.
Det är grått och mörkt mest hela tiden under hösen och vintern. Soljuslampan ser till att du orkar mer och är gladare.
Genom att imitera solljuset ger lampan dig ett komplement till solen under de korta vintermånaderna. Lampan har en ljusstyrka vilket motsvarar en solig dag mitt på sommaren.

I skaparateljén

I vår skaparateljé finns möjligheten att måla tavlor, släppa loss och låta penseln vara ditt verktyg att uttrycka dig.
Du har också möjlighet att måla mindfulness-bilder.

Min design

I "Min design" ges du möjlighet att skapa ditt unika klädesplagg eller väska eller vad du än kommer på. Tanken är att ta något befintligt och sätta din egen personliga stil på det. Här finns det inga begränsningar, bara att låta kreativiteten flöda fritt. Det är också roligt att det bara är just DU som har detta plagg/väska, för det är DIN design.

Bubbliografen

Bubbliografen är Bubblans egna bio. En lyxig upplevelse där du ser film på storbildsduk och surroundljud. Det finns 25 platser så det är bara att bjuda in dina vänner och njuta av en favoritfilm.

Café

I caféet kan du köpa mellanmålspaket, frallor, toast, panpizza, godis och hembakat. Här bokar du också datorer, pingis, biljard, och X-box-

Kontakt

Bubblan Café Änglagott
Tel: 0565-179 85
Besök: Kvarngatan 17, Sunne
Adress: 113. Bubblan och Änglagott

Öppettider: Måndag-fredag: 13.00 - 18.00
Telenr: 0565-179 85

Vi som jobbar här heter Charlotte och Linetth.

Välkommen till Bubblan

Bubblan har som mål att skapa en trygg och uppmuntrande miljö för unga i Sunne och under fria former ge utrymme för möten mellan er ungdomar.