Till Bubblan är du som går i årskurs 4 - 6 välkommen. Vi har massor av aktiviteter, men du kan också bara komma hit och vara, ta det lugnt efter skolan.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer, vilket innebär följande begränsningar i vår verksamhet:

Bubblan öppet för max 20 barn samtidigt i lokalen.

Änglagott max 20 ungdomar.

Det här kan du göra på Bubblan

Spela pingis och biljard, måla en tavla, skapa ett unikt klädesplagg, se på film, umgås med dina vänner eller lära känna nya vänner. Om du är hungrig kan du köpa mellanmål i kiosken.

 

I skaparateljén

I vår skaparateljé finns möjligheten att måla tavlor, släppa loss och låta penseln vara ditt verktyg att uttrycka dig.
Du har också möjlighet att måla mindfulness-bilder.

Min design

I "Min design" ges du möjlighet att skapa ditt unika klädesplagg eller väska eller vad du än kommer på. Tanken är att ta något befintligt och sätta din egen personliga stil på det. Här finns det inga begränsningar, bara att låta kreativiteten flöda fritt. Det är också roligt att det bara är just DU som har detta plagg/väska, för det är DIN design.

Bubbliografen

Bubbliografen är Bubblans egna bio. En lyxig upplevelse där du ser film på storbildsduk och surroundljud. Det finns 18 platser så det är bara att bjuda in dina vänner och njuta av en favoritfilm.

Café

I caféet kan du köpa mellanmålspaket, frallor, toast, panpizza, godis och hembakat. Här bokar du också datorer, pingis, biljard, och X-box-

Kontakt

Bubblan Café Änglagott
Tel: 0565-179 85
Besök: Kvarngatan 17, Sunne
Adress: 113. Bubblan och Änglagott

Öppettider: 

Måndag-fredag: 13.00 - 18.00
Telenr: 0565-179 85

Vi som jobbar här heter Charlotte och Linetth.

Välkommen till Bubblan

Bubblan har som mål att skapa en trygg och uppmuntrande miljö för unga i Sunne och under fria former ge utrymme för möten mellan er ungdomar.