4
Pågående arbeten

Pågående arbeten

4
 • Rondellbygge i korsningen Magasinsgatan-Järnvägsgatan
  2018-07-09

  Från 9 juli och cirka två veckor framåt är del av Magasinsgatan - från Badhusgatan till Järnvägsgatan - i Sunne avstängd. En rondell ska byggas i korsningen Magasinsgatan/Järnvägsgatan för att få ett bättre trafikflöde.

 • Lek på Svensby skola
  2018-05-30

  Barn i Västra Ämtervik som vill leka är hjärtligt välkomna att använda lekutrustningen vid Svensby skola när lekplatsen i Västra Ämtervik nu tas bort.

 • Förbättringsarbeten på Fryksdalsbanan igång
  2018-05-03

  Nu görs kapacitets- och säkerhetshöjande åtgärder på Fryksdalsbanan. Större banarbeten utförs dygnet runt, helgerna vecka 18, 20, 22 och 27. Måndag-torsdag fram till vecka 27 utförs mindre banarbeten nattetid.

 • Provtagningar i kvarteret Salla
  2018-04-26

  Det är dags att ta ytterligare prover i kvarteret Salla i Sunne för att fastställa tidigare provresultat och skaffa ännu mer kunskap om den förorening som finns i marken och hur den sprider sig. Arbetet påbörjas troligen nästa vecka.

Eldningsförbud i hela Värmland

Det råder eldningsförbud i hela Värmlands län. Eldning utomhus är bara tillåten i trädgårdsgrillar på den egna tomten. Eldningsförbudet gäller från 3 juli tills vidare.

 

Har din brunn för dricksvatten sinat? Du kan hämta dricksvatten i "vattenkiosken" hos räddningstjänsten i Sunne. Ta med egna dunkar.
Läs mer om vattenförsörjning

Uppleva, se och göra

Läs mer om kultur, fritid och föreningsliv och vår kalender med allt som händer i Sunne i sommar. 
Här hittar du också till våra badplatser, naturupplevelser, besöksmål, upplevelser och sevärdheter

Digital anslagstavla

Kommunvapen, till anslagstavlanSammanträden, justerade protokoll, kungörelser och tillkännagivanden.
Till anslagstavlan