Möt Sunnebon Lovisa i första delen av vår nya filmserie "En dag ett liv ett Sunne". Är du nyfiken på Sunne? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vad väcker din nyfikenhet? 

Den japanske professorn Yo Tsuchida, Nihon Tukushi University, var nyfiken på Sunne. Professorn följde sin nyfikenhet för att få reda på hur det kommer sig att en så liten plats på jorden som Sunne kan vara så full av aktivitet och framtidstro.

Hans slutsats: "Sunne Community is a living proof of how people and activities support one another". 

I första filmen i serien ”En dag ett liv ett Sunne” får du följa Lovisa.  Filmserien fortsätter under våren. Då får du träffa fler Sunnebor.

Prenumerera på nyhetsbrevet Nyfiken på Sunne - fyll i formuläret

 

 

Våra filmer

Den japanske professorn, Yo Tsuchida, Nihon Fukushi University, ville veta hur det kommer sig att Sunne har ett sådant driv? Han intervjuade många människor i Sunne och i sin rapport beskriver han vad det är som gör att Sunne har sådan påtaglig framåtanda. Hans slutsats, som vi tagit fasta på är citatet ovan.

I vår första film ”Vem är en vanlig Sunnebo” säger Makhosi Yafele att ”varje person som hittar hem här i Sunne, alla som trivs och hittar den här Sunne-viben – det är en Sunnebo tycker jag”.

I nästa film ”Alla har en plats i Sunne del 1" träffar du drygt 60 Sunnebor - några av alla dem som gör platsen till vad den är. Musiken är lokalt producerad i Sunne av Magnus Stinnerbom.

I  ”Alla har en plats i Sunne del 2" är vi på väg till Sunne och får uppleva några miljöer och platser från sadeln på en motorcykel. 

Nu är vi framme i Sunne och i våra nästkommande filmer får vi träffa vi ett antal Sunnebor lite närmare. I första filmen i en serie med namnet ”En dag ett liv ett Sunne” får vi följa Lovisa. Under våren kommer fler filmer.

 Här är vår You tube-kanal där du kan se filmerna

Kontakt

Anneli Jansson
Kommunikationsstrateg
E-post: anneli.jansson@sunne.se
Tel: 0565-164 14
Besök: Storgata 45
Adress: 131. Kommunikationsstab, 686 80 Sunne