Allt är möjligt i Sunne

2018-09-11

Här fanns inga svårigheter, bara möjligheter att få arrangemanget att bli så bra som möjligt", skriver Svenska Varpaförbundets ordförande efter SM-arrangemanget i Sunne.

Lyckade SM-dagar i Sunne
2018 arrangerades SM i varpa på Akkastadion i Sunne. 

Så här skriver Lars Henriksen, förbundsordförande, i medlemstidningen "Nabben": "Samarbetet med Selma spa och Sunne kommun har varit otroligt bra och mycket värdefullt. Det är lätt att få allt att fungera till belåtenhet när vi har haft ett sådant bra och väl fungerande samarbete. Här fanns inga svårigheter, bara möjligheter att få arrangemanget att bli så bra som möjligt. Med glädje och god god samverkan - så anser jag att idrottsarrangemang ska bedrivas och det lyckades vi med. Vi kommer gärna tillbaka till Sunne".

 

Sunne - en eventmakares dröm

Så här skriver Håkan Gröön, VD på Next Step AB, Växjö:
"Förutom att Selma Spa+ visat ett mycket professionellt sätt att sköta allt från bagagemottagning, in-/utcheckning, mat- & dryckeshantering samt SPA-behandlingar med mera för väldigt många människor, så har hela orten/kommunen ställt upp på ett fantastiskt sätt.

Oavsett vad vi behövt hjälp med så har det bara varit en fråga om HUR vi kan hjälpas åt och inte OM det går att lösa. Detta gäller såväl privata som kommunala kontakter, där alla haft en angenäm vistelse i Sunne för ögonen för våra gäster. Vi tackar alla som varit en del i detta."

 

Kontakt

Henrik Rundqvist
Fritidschef
E-post: henrik.rundqvist@sunne.se
Tel: 0565-162 36, 070-658 45 15
Besök: Kommunhuset, Kvarngatan 4
Adress: 1. Fritid, 686 80 Sunne