Flyg och far, safari, häst och släde, vildmarksäventyr, kräftkalas och ostprovning är några av alla de aktiviteter som går att boka hos de här företagen. Och då har vi inte nämnt alla andra galna upptåg och stölligheter som du får på köpet.

Hyr en cykel

Cykel finns att hyra hos butiken Direkten, Järnvägsgatan 17, Sunne. tel 0565-129 45, eller via e-post sunnedirekt@gmail.com

Meditativa vandringar, för kvinnor i skogen

Helande rörelse, läkande lugn, fridsam samvaro.
Guidade halvdagsturer.
Information och bokning: Lena Nyreen tel:0565-440 44, 0703-49 64 12
eller vi e-post lena.nyreen@gmail.com

Sunne Flygklubb och Holmby flygplats

Flygtur under aktivitetsdagSunne Flygklubb är en idéell förening som bedriver utbildning inom segelflyg, ultralätt-flyg och hängflyg, även modellflyg bedrivs på fältet. Tillsammans med andra föreningar arrangeras också häng- och skärmflygsläger. Klubben har också två stugor för bokning. Prova på lektion i motorseglare eller ultralätt kan bokas på webbplatsen. Flygplatsen ligger cirka tre kilometer norr om Sunne mot Gräsmark.
Tel070-633 93 06
Till webbplatsen för Sunne Flygklubb 

SFK Solskärmarna

Skärmflygare efter start från TossebergsklättenDet är en skärmflygklubb i Värmland, med Tossebergsklätten i Sunne som sitt hemmaberg.
Vi har tyvärr inga kontaktuppgifter till Solskärmarna.

STF Medskogs Aktivitetsby

Medskogs stugbyFöretaget erbjuder boende, konferenser och många aktiviteter som vandringar, vildmarksturer, cykel, fiske, bäver och älgsafari. Här finns också upplevelser i den berättartradition som vi Värmlänningar är kända för teaterupplevelser, berättarafton, ostprovning, svampplockning och guidade hästturer med vagn eller släde beroende på årstid. Du kan också fira jul på Medskog. Stugorna har 2-, 3-, 4- och 6-bäddsrum och ligger nära sjön Visten cirka 20 kilometer söder om Sunne.
Tel: 0565-321 23
Till webbplatsen för STF Medskogs Aktivitetsby 

Humletorps stugby och camping

HumletorpHär finns fina fiskevatten och naturligtvis kan du hyra båt eller kanot och köpa fiskekort på plats. I omgivningarna finns många vackra vyer och skogsmark rik på älg, rådjur och småvilt, bär och svamp. En trevlig badplats med badtunna och bastu finns på plats och ett skogsäventyr eller en middag i Trollebo ger dig oförglömliga minnen. Äventyrsstig och hemgjord rutschkana hör också till attraktionerna. Stugbyn har tio stugor i gammal stil med 2, 5 och 10 bäddar, även campingplats.
Tel: 070-305 74 75
Till facebooksidan för Humletorps stugby och camping  

Vildmarksbyn Eden

Flygvy över Vildmarksbyn Eden

Unikt boende mitt i vildmarken med djur och naturnära upplevelser. På Vildmarksbyn befinner du dig mitt i skogen på en ostörd plats omgiven av skogar, berg, rikt djurliv, fiske sjöar, älvar och kultur. Förutom boende erbjuds skräddarsydda äventyr i skog och mark enligt önskemål och intressen.
Tel: 0046-722 068 698
Email: wildernessofsweden@gmail.com 
Till webbplatsen för Vildmarksbyn Eden

Till Vildmarksbyns facebooksida

Länkar