Var med och tyck till om tillgängligheten i Sunne

2017-10-11

Hur är det att bo och leva i Sunne med en funktionsnedsättning? Det vill vi ta reda på i projektet "En stad för alla". Vi söker nu personer med funktionsnedsättning eller anhöriga som vill delta i undersökningen.

Vi söker personer med en funktionsnedsättning, eller anhöriga som vill svara på frågor, vara med på en enklare inventering och även delta i en workshop tillsammans med politiker och tjänstemän. Vi söker deltagare i alla åldrar, du kan vara yrkesverksam eller studera.

- Du kan anmäla ditt intresse att delta på inventeringen och/eller workshopen genom att ringa eller mejla oss. Vi hoppas förstås att du har möjlighet att delta på båda. Hör bara av dig så berättar vi mer, säger Per-Anders Öhrn, Centrum för Tillgänglighet och Toleif Högberg, kontaktperson för projektet på Sunne kommun.

Sunne kommun har tagit hjälp av företaget Centrum för Tillgänglighet för att göra undersökningen. Resultatet  ska användas när en handlingsplan tas fram för Sunne kommuns framtida satsning på tillgänglighet.

Enkäten om hur du upplever Sunne att leva och bo i, kommer att finnas här på sunne.se. Du kan också få enkäten via e-post eller brev. 

Välkommen att anmäla dig senast 20 november 2017 (gärna tidigare)
Se kontaktuppgifter i högermarginalen. 

Kontakt

Centrum för Tillgänglighet
Per-Anders Öhrn, 076-811 71 00
E-posta Per-Anders Öhrn 

Sunne kommun 
Toleif Högberg, 0565–16386
E-posta Toleif Högberg