Två Sunnefilmer nominerade till Publishingpriset

2021-10-25

Sunne kommun är för fjärde året i rad nominerad till Publishingpriset. I år för två filmer: Så som i Sunne (kategorin ”filmer som marknadsför destinationer”) och Det bästa med Sunne (kategorin ”filmer som marknadsför företag och verksamheter").

– Juryn består av kommunikationsproffs och det är ett erkännande att vi är nominerade i år igen. Konkurrensen är stenhård. Med Sunnebornas hjälp försöker vi förmedla den sköna känsla som finns här och budskapet når uppenbarligen fram. Det är också roligt att filmerna bidrar till att föra berättartraditionen i Sunne vidare, säger Anneli Jansson, kommunikationsstrateg i Sunne kommun.

Sunne kommun har samarbetat med filmare i Sunne: Origo Film för filmserien Så som i Sunne och Karl & Moa för filmserien Det bästa med Sunne. 

Under förmiddagen 17 november knackar Publishingpriset på hos vinnarna och på eftermiddagen tillkännages vinnarna på publishingpriset.org.

Sex bidrag är nominerade i kategorin ”filmer som marknadsför destinationer ”och sju filmer är i final i kategorin ”filmer som marknadsför företag och verksamheter”.

Kontakt

Anneli Jansson
Kommunikationsstrateg
E-post: anneli.jansson@sunne.se
Tel: 0565-164 14
Besök: Storgata 45
Adress: 131. Kommunikationsstab, 686 80 Sunne