Arbete pågår på Sundsbergsområdet i höst

2019-10-09 Under tiden som grillplatserna i Sundsbergsområdet fixas är de nya grillarna vid mötesplatsen Mejeriängen ett bra alternativ

Nya konstsnöspår och uppfräschning av av grillplatser och utemöbler. Det är på gång i Sundsbergsområdet. Tålamod, stövlar eller en liten omväg behövs under tiden arbetet pågår. Använd gärna grillarna på Mejeriängen under tiden.

Under sommaren har det pågått grävarbeten för de nya konstsnöspåren närmast Vintertorp. Arbetet har nu återupptagits, vilket innebär att det är  lerigt utmed spåret. Från Vintertorp kan du gå vägen ut till de längre elljusspåren så tar du dig förbi detta. Vi ber om tålamod och rekommenderar stövlar. Grus läggs på när grävningen är klar.

Under hösten ska grillplatser och utemöbler bytas ut och fräschas upp. Grillplatserna är därför inte tillgängliga i olika perioder. 

Alternativa grillplatser är Gröna hörnet, som ligger 50 meter rakt sydväst från informationstavlan vid Spårcentralen. På sikt tas den grillplatsen bort. Det finns även grillar vid nya möteplatsen Mejeriängen, intill Frykensundet i centrala Sunne. Använd gärna dem.

Kontakt

Marita Persson
Projektledare, vandringsleder
E-post: marita.e.persson@sunne.se
Tel: 070-245 06 03
Besök: Storgatan 39, Sunne
Adress: 36. Näringlivsenheten