Rektorsområdenas rektorer klara inför höstterminen

2020-07-01

I fredags skrev de två biträdande rektorerna på så nu har de två rektorsområdena för förskola till sjätte klass i Sunne kommun både rektorer och biträdande rektorer som tillträder inför höstterminen.

Fredrik IJmker Snell blir rektor för Solbacka skolområde F-6 med Magnus Persson som biträdande rektor. Anna Östlin är Sundsviks skolområde F-6:s rektor och har Karin Arvelius som biträdande rektor.

Fredrik IJmker Snell kommer närmast från MySchool på Nobelgymnasiet i Karlstad där han har varit ledare och lärare. Magnus Persson har fram tills nu varit rektor i Munkfors kommun.

Anna Östlin kommer närmast från rollen som rektor på Vålbergsskolan och Karin Arvelius har fram tills nu varit biträdande rektor vid Bärstadsskolan i Hammarö kommun.

– Vi är övertygade om att det här är riktigt bra rekryteringar och vi ser fram emot ett gott läsår säger skolchef Ylva Winther.

Solbacka skolområde innefattar skolorna Östra skolan, Prästbols skola och Lysviks skola och Sundsviks skolområde innefattar Skäggebergsskolan, Klättenskolan, Gräsmarks skola och Svensby skola.

Kontakt:

Ylva Winther
Skolchef Sunne kommun
070-260 83 13
(Ylva har semester varför inte e-postuppgifter finns med här)


Pernilla Englund
Personalstrateg, personalenheten Sunne kommun
0565-160 75
pernilla.englund@sunne.se