Silver till Sunne i Svenska Publishingpriset 2019

2019-11-06

​Sunne kommun blev tvåa i kategorin filmer som marknadsför destinationer - inflyttare och företagsetableringar - vid utdelningen av Svenska Publishingpriset 5 november i Stockholm.

Sunne kommun var för andra året i rad nominerad till Svenska Publishingpriset i kategorin ”Filmer som marknadsför destinationer”.

Prisutdelningen var på Berns i Stockholm, 5 november. Vinnare blev Härnösand. Övriga tävlingsbidrag i samma kategori i finalen var Sunne, Varberg, Luleå och Örebro.

Sunne kommun har samarbetat med Ord & Bild och Karl och Moa, i filmserien ”En dag ett liv ett Sunne” där tittarna får möta Sunnebor i deras vardag. Filmerna finns på Sunne kommuns You tube-kanal

– Juryn består av kommunikationsproffs och det är ett erkännande att vi blev nominerade i år igen. Konkurrensen är stenhård och att få en andraplacering är hedrande. Det är roligt att vi kan bidra till att föra berättartraditionen i Sunne vidare, säger Anneli Jansson, kommunikationsstrateg i Sunne kommun.

 Juryns bedömning gav Sunnes film en andraplacering i Svenska Publishingprisets kategori filmer som marknadsför destinationer - inflyttare/företagsetableringar

Kontakt

Anneli Jansson
Kommunikationsstrateg
E-post: anneli.jansson@sunne.se
Tel: 0565-164 14, 070-236 34 65
Besök: Kommunhuset Kvarngatan 4
Adress: 1. Kommunikation, 686 80 Sunne

Dokument

Logotyp Svenska Publishingpriset