Nattvandra på mârten

2022-05-05 Det är mârten i Sunne fredag 6 maj. Välkommen att vara med och nattvandra och skapa trygghet för våra ungdomar.

Följ med Fältgruppen i Sunne på nattvandring under mârtenskvällen, fredag 6 maj. Samling på fritidsgården Bubblan kl 21.00.

–  Vi gör detta för att skapa trygghet för våra ungdomar. Vissa kvällar behövs vuxna lite extra och mârten är en sådan dag. När du är med och nattvandrar är du med i ett sammanhang där vi visar att vi vuxna bryr oss om ungdomarna, lyssnar på dem och kan ge stöd och hjälp om det skulle behövas. Även om du har en ungdom som inte ska ut på kvällen, så är det viktigt att vi tillsammans hjälper varandra, säger Simon Carlvik, ANDTS-samordnare i Sunne kommun.

Du väljer själv hur länge du vill och orkar vara med. Du går alltid tillsammans med någon. Fältgruppen bjuder på kaffe och fikabröd.

– Vi tillhandahåller jackor för samtliga deltagare. Om du har några frågor så hör gärna av dig till Fältgruppen i Sunne på Facebook. På Facebooksidan kan du klicka i att du kommer att delta i nattvandringen 6 maj.

Kontakt

Simon Carlvik
ANDT- samordnare, behandlare missbruk
E-post: simon.carlvik@sunne.se
Tel: 0565-16446, 072-2073915
Besök: Älvgatan 38
Adress: 29. Socialkontoret, 686 80 Sunne