Miljöalmanackan, 2022

2021-12-16

Den här veckan delas 2022 års miljöalmanacka ut till alla hushåll. Här hittar du den också i digitalt format om du vill spara eller skriva ut den. Ett stort tack till alla er som skickat in vackra foton. I år fick vi in över 400 bilder!

Varje år får 25 000 hushåll en miljöalmanacka i sina brevlådor. Almanackan innehåller som vanligt vackra bilder tagna av invånare i kommunerna Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors (SuToHaMu kommunerna).

Syftet med kalendern är att sprida viktig information till invånare om hur vi kan hjälpa till att ta hand om vår miljö. I almanackan finns bland annat information om hur du sorterar ditt avfall, var du slänger det och öppettider på våra återvinningscentraler. 

2022 års almanacka kan du även hämta hem från den här sidan. Du kan bläddra i den direkt, dela den, skriva ut den eller ladda ner den som en PDF (den är nästan 8MB stor).
Du hittar almanackan här

Kalendern skickas ut på initiativ av SuToHaMu-kommunerna (Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors) som alla samarbetar inom området renhållning.  

Kontakt

Eva-Karin Nilsson
Avfallstekniker
E-post: eva-karin.nilsson@sunne.se
Tel: 0565-164 22
Besök: Kvarngatan 4
Adress: 1. VA och avfallsenheten, 686 80 Sunne