Kura skymning, en afton i väntan på julen

2017-12-05

Årets julturné från Wermland Opera stannar till i Sunne, tisdagen 12 december kl. 19.00 i Frykensalen. Medverkar gör bland andra Stefan Ljungqvist och det utlovas en stämningsfull kväll med både skratt och högtidlighet.

Trubadurer

 

Plats: Frykensalen, Sunne bibliotek

Tid: tisdagen 12 december, kl. 19.00

Fri entré!

 

Far och son, Stefan och Anton Ljungqvist, bjuder på en härlig afton medan vi väntar på julen.

Publiken kan se fram emot en stämningsfull kväll där både skratt och högtidlighet blandas i ett program med allt från Evert Taube och Dan Andersson till julmusik ur den amerikanska sångboken och den obligatoriska O Helga Natt! Förutom att de båda sångarna från och till kompar sig själva på gitarr medverkar också den mångsidiga Samuel Skönberg på piano.


Stefan Ljungqvist är sångare på GöteborgsOperan och trubadur, men kanske mest känd för den stora massan som polisman Evald Larsson i TV-serien Polisen i Strömstad. Stefans son Anton är precis som sin far, operasångare och trubadur. För några år sedan gjorde han titelrollerna i operorna Barberaren i Sevilla och Figaros Bröllop i TRILOGIN på Wermland Opera. Efter jul är Anton aktuell som Gabriel von Eisensten i uppsättning av Läderlappen på samma scen.

Välkommen!