Filmade svar på frågor under demokrativeckan

2021-09-23

Under hela veckan kan du skicka in frågor till Kristina Lundberg, som filmar sina svar. Här är de filmer med svar på frågor som har kommit in hittills. Det handlar om centrala parkeringsplatser, laddstolpar för el-bilar och upphandling.

En sammanställning av alla frågor och svar som kommit in hittills finner du i den här nyheten. Kommande frågor och svar följer vi upp med en publicering på måndag nästa vecka. Vill du ställa en fråga ska du skicka den till kristina.lundberg@sunne.se.

Svar på fråga om centrala parkeringsplatser, Sunne kommun

 

Svar på fråga om laddstolpar för el-bilar, Sunne kommun

 

Svar på fråga om upphandlingar, Sunne kommun

Filmade svar på frågorna

Under demokrativeckan 20 - 24 september har du möjlighet att ställa frågor till Kristina Lundberg (c), kommunstyrelsens ordförande. Alla svaren laddas upp till kommunens you-tube kanal, så snart som möjligt. 

- Vi politiker får många frågor om olika saker varje vecka, säger Kristina Lundberg. Men då är det bara den personen som vi pratar med som får ta del av svaret.
Vi tänker att det kanske är av intresse för fler att höra hur vi svarar. Därför testar vi idéen med att ta upp en del av frågorna och spela in små filmer med svaren!
Hoppas att du gillar idén! Välkommen med din fråga.

Kontakt

Kristina Lundberg
kommunstyrelsen ordf, krisledningsnämnden ordf, allmänna utskottet
E-post: kristina.lundberg@sunne.se
Tel: 0565-162 52, 070-181 43 98
Besök: Kommunhuset, Kvarngatan 4
Adress: 1. Kommunkansliet, 686 80 Sunne

Vill du ställa en fråga ska du skicka den till kristina.lundberg@sunne.se

Demokrativeckan

Sveriges demokrati fyller 100 år 2021. Det vill vi naturligtvis vara med och fira med en rad aktiviteter i Sunne. Demokrativeckan pågår mellan 20-27 september.

Demokrativeckan

Ikväll, torsdag 23/9 kl 17 kan du lyssna till en föreläsning om: Vem får inte vara med när rösträtten blev allmän och lika? Plats: Frykensalen, Sunne bibliotek.
Det finns endast ett begränsat antal biljetter. För att säkra plats, hämta din biljett i lånedisken på Sunne Bibliotek. Läs mer om föreläsningen här