En selfie med sagolik bakgrund. Nu ramar vi in Sunne!

2017-07-03

Nu har vi ramat in några av Sunnes vackraste vyer. På ett tiotal platser runt om i kommunen finns nu en ram med Sunnes karaktäristiska mönster och #SAGOLIKASUNNE. Här kan den som vill ta bilder av en vacker vy eller kanske en selfie med sagolik bakgrund.

Det är vanligt att ta bilder av sig själv eller av resesällskapet och ramarna ger möjlighet att få en fin inramning till bilden. 

- Syftet med ramarna är dels att ge besökaren en hint om var det finns ett vackert motiv men också möjlighet att ta selfies med en sagolik bakgrund, säger Maria Nordmark, Turismutvecklare. På sociala medier som Instagram används hashtags och vi vill sprida #sagolikasunne och uppmanar att märka bilder med det.

Maria Nordmark är tillsammans med företagscoachen Marielle Magnusson initiativtagare. Ramarna har placerats ut på olika platser och på olika besöksanläggningar. Rottneros park, Tossebergsklätten, Mårbacka och Selma Spa är några av de anläggningar som satt upp ramar. En ram finns inne i Sunne centrum.

Marielle Magnusson, företagscoach och som även jobbar med centrumutvecklingen i Sunne säger:
-Vi ramar in Sunne och hoppas på fler fina bilder i sociala medier, framförallt på Instagram, det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord.

Kontakt

Maria Nordmark
Turismutvecklare
E-post: maria.nordmark@sunne.se
Tel: 0565-164 05, 072-201 35 12
Besök: Storgatan 39, Bibliotekshuset
Adress: 36. Näringslivsenheten, 686 80 Sunne

Marielle Magnusson
Projektkoordinator Connecting people, Företagscoach
E-post: marielle.magnusson@sunne.se
Tel: 0565-155 08, 072-207 90 92
Besök: Storgatan 39, Bibliotekshuset
Adress: 36. Näringslivsenheten, 686 80 Sunne

 

Hör gärna av dig till Maria eller Marielle om du har frågor om #Sagolikasunne och ramarna.