Biblioteket stängt men ändå öppet

2020-11-16

På grund av det ökade smittläget och ökade restriktioner i region Värmlands län är bibliotekets lokaler stängda för vanliga besök 16 november - 10 december 2020.

Vi kommer fortfarande att kunna erbjuda våra besökare viss service under följande tider:

Måndag till onsdag: 10-18
Torsdag: 10-19
Fredag: 10-18
Lördag: 10-14

 

 

Besöka biblioteket

Det går att boka tid för att utföra ärenden som vanligt. Det gör att inte för många är i biblioteket samtidigt. Vill du boka tid går det bra på telefon, mail eller facebook.

Tänk extra noga på att hålla avstånd då, både till andra besökare och till personal.

Bibliotekets personal finns tillgänglig som vanligt, fast på ett lite längre avstånd.

Se kontaktuppgifter längst ner.

Reserverade böcker

Du som har reserverat böcker kan hämta dem i bibliotekets foajé. Du hör av dig och bestämmer en tid med bibliotekets personal för avhämtning. Om du vill kan du själv reservera böcker i vår katalog på www.bibliotekvarmland.se.

Har du inte möjlighet att ta dig till biblioteket kan vi leverera böckerna hem till dig och hänga på dörrhandtaget. Hör av dig så kommer vi överens om en tid som passar.

Återlämningslåda

Under våra öppettider finns vår återlämningslåda i bibliotekets foajé. Övrig tid finns den som vanligt på baksidan under skärmtaket. Lådan töms regelbundet.

Tänk på att hålla avstånd om det är fler personer som lämnar samtidigt.

Kontakt

Du når oss enklast via telefon 0565-161 72 eller på mail biblioteket@sunne.se. Vi finns även på Facebook - sök på Sunne bibliotek och kultur.