Nyheter

Nyheter från Sunne kommun hittar du i menyn eller med sökfunktion. Under rubriken Skrivet om Sunne i media hittar du fler nyheter om Sunne.

RSS-flöde

Pressmeddelanden hittar du via den här länken

Prenumerera på nyheter från Sunne kommun med vårt RSS-flöde 

Våra nyheter från tidigare år finns i ett webbarkiv. Välkommen att kontakta Anna Folmer-Söderberg om du vill ha mer information om arkivet.

Sortera
Visar år: Alla | Visar kategori: Alla | Du sökte på:
Information om Coronaviruset 2020-04-03

Information om Coronaviruset hittar du här. Stanna hemma om du är sjuk, även vid lindriga symtom. Sunne kommun ska göra det vi kan för att minska smittspridningen av Coronavirus. Lokal information uppdateras på den här sidan under vardagar.

Extra statligt stöd på 13,5 miljoner kronor till Sunne kommun 2020-04-03

Utöver redan beslutade statsbidrag får landets kommuner extra pengar i vår för att täcka kostnader för Coronapandemin. För Sunne kommuns del innebär det 13,5 miljoner kronor i tillskott.

Visa din närnatur i Pärlatävlingen 2020-04-02

Fram till den 22 april kan du delta i tävlingen Pärla med foto, plats och motivering för ett av dina favoritställen i närnaturen. Här finns också tips för att utmana dig själv och andra med att göra goda planet-val dagligen.

Spång utmed sjön Fryken i Sunne invigd 2020-04-01

Torvnäs/Solbacka är Sunne tätorts utvecklingsområde för bostäder. En drygt 280 meter lång och 2 meter bred spång följer stranden och gör naturen och Fryken tillgänglig för alla som vill vistas i området. 1 april invigdes spången med bandklippning.

En hälsning inifrån gruppboendet Brogården i Sunne 2020-03-31

Här kommer en lägesbild inifrån gruppboendet Brogården i Sunne, efter två veckors besöksförbud. Imorgon 1 april är det besöksförbud på alla äldreboenden i Sverige för att minska risken för smittspridning.

Föreningslivet i Sunne ordnar hemleverans av matvaror 2020-03-31

Det finns möjligheter att beställa matvaror via nätet både hos Coop och ICA i Sunne. Föreningslivet i Sunne ställer nu upp med hemkörning av varorna för den som behöver hjälp.

Anmäl om du behöver förskola till barnen i sommar 2020-03-30

En ny rutin gäller för dig som är vårdnadshavare och har barn i någon av Sunne kommuns förskolor. Du behöver anmäla när ditt barn ska vara på förskolan under perioden 6-31 juli. Anmälan är öppen till 10 april.

Kontakt

Anneli Jansson
Kommunikationsstrateg
E-post: anneli.jansson@sunne.se
Tel: 0565-164 14, 070-236 34 65
Besök: Kommunhuset Kvarngatan 4
Adress: 1. Kommunikation, 686 80 Sunne

Skrivet om Sunne i media