Bio på Teaterbiografen i Sunne

Bohemian Rhapsody

Drama/musik. Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 19/11 kl.19.00
Tid: 26/11 kl. 15.00

Längd: 2 tim. 14 min.
Pris: 120:-

Regi: Bryan Singer
Medverkande: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Lucy Boynton,Tom Hollander, Allen Leech

Bohemian Rhapsody är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar och revolutionerande sound, när bandet nästan splittras på grund av Mercuys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då Mercury leder bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien, samtidigt som han kämpar mot en livshotande sjukdom. Under tiden cementerar de arvet från ett band som fortsätter att inspirera outsiders, drömmare och musikälskare än idag. 

A star is born

 Drama/musik. 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 19/11 kl.15.00
20/11 , 25/11 och 26/11 kl. 19.00

Längd: 2 tim. 7 min.
Pris: 100:-
Regi: Bradley Cooper
Medverkande: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos

Ally har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av musikern Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner…

Grinchen

Kommedi, animerat. Barntillåten
Tid: 24/11 och 25/11 kl. 15.00
Längd: 1 tim 30 min
Pris: 100:-

Varje år runt juletid stör de hans lugna ensamhet med sina allt större, mer skinande och mer högljudda festligheter. När invånarna i Vemdalen tillkännager att de detta år ska göra julen tre gånger så stor som förut, inser Grinchen att det enda sättet för honom att få lugn och ro är att stjäla julen. Han bestämmer sig för att klä ut sig till jultomten på julafton, och går så långt att han till och med fångar en ointresserad, missanpassad ren för att dra hans släde. Under tiden, nere i Vemdalen, smider Cindy-Lou Who, en ung flicka med en översvallande julkänsla, och hennes vänner planer. De ska fånga jultomten under hans julaftonsrunda så att hon kan tacka honom för allt han gjort för hennes utarbetade, ensamstående mamma. Men när julen närmar sig hotar hennes godhjärtade plan att kollidera med Grinchens inte så godhjärtade plan. Kommer Cindy-Lou äntligen att få träffa tomten? Kommer Grinchen att lyckas tysta Vemdalens julfirande en gång för alla

Overlord

 Action/Skräck. 11 år (7 år med vuxen)
Tid: 22/11, 24/11 och 28/11 kl. 19.00
Längd: 1 tim. 50 min.
Pris: 120:-

Regi: Julius Avery
Medverkande: Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Iain De Caestecker, Pilou Asbæk

Dagen före landstigningen i Normandie släpps en grupp amerikanska fallskärmsjägare ned bakom fiendelinjen för att utföra ett uppdrag som är avgörande för invasionens framgång. Men när de närmar sig sitt mål, en naziockuperad by, börjar de ana att det är mer än en vanlig militäroperation på gång i det lilla samhället.

Creed 2

Drama, sport. 
Tid: 23/11, 27/11 och 2 /12 kl. 19.00
Längd: 2 tim 10 min
Pris: 120:-

Regi: Steven Caple Jr.
Medverkande: Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Michael B. Jordan

I uppföljaren till Rocky-spinoffen får tungviktsboxarmästaren Adonis Creed en chans att hämnas sin far Apollo som dog under en match mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas handledning ska han möta Ivans son Viktor Drago i en stor uppgörelse. Adonis och Rocky konfronteras med sitt delade arv, ifrågasätter vad som är värt att slåss för, och upptäcker att inget är viktigare än familjen. Sylvester Stallone och Dolph Lundgren är tillbaka i rollerna som Rocky och Ivan, men denna gång möts de inte i ringen utan som tränare åt varsin boxare.

Robin Hood

 Action, äventyr. Från 11 år (7 år med vuxen)

Tid: 3/12, 6/12 och 8/12 kl. 19.00
Längd: 1 tim 56 min
Pris: 120:-

Regi: Otto Bathurst
Medverkande: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Eve Hewson

Robin of Loxley och hans följeslagare gör uppror mot den korrupta engelska kronan i ett spännande äventyr som bygger på den klassiska berättelsen.

Kortfilmsdagen

Den 21 december är årets kortaste dag.
Det är också dagen då vi frossar i kortfilm av alla olika tänkbara sorter.
För vuxna och för barn.

Kl. 13.00-17.00
Fri entré

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/