Bio på Teaterbiografen i Sunne

A star is born

Drama/musik. Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 18/2 och 24/2 kl.19.00
Längd: 2 tim. 17 min.
Pris: 100:-

Regi: Bradley Cooper
Medverkande: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos

Ally har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av musikern Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner…

Britt-Marie var här

Drama. Barntillåten

Tid: 19/2 kl.19.00

Längd: 1 tim. 37 min.
Pris: 120:-

Regi: Tuva Novotny
Medverkande: Pernilla August, Peter Haber, Anders Mossling, Malin Levanon, Vera Vitali, Olle Sarri, Mahmut Suvakci, Lance Ncube

Britt-Marie är inte alls någon ordningsfascist. Det är bara det att smuts och oorganiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. När hon lämnar sin man efter 40 års äktenskap och ett liv som hemmafru, tvingas hon göra upp med sig själv och möta omvärlden. Hon hamnar i Borg, en liten håla där allt är nedlagt förutom den ölstinkande pizzerian och det lokala fotbollslaget. Britt-Marie tar över som tränare för byns ungdomslag, trots att hon avskyr fotboll. Men snart väcks hennes drömmar och med dem en undangömd framtidstro. Kanske finns det en andra chans i livet, kanske är det aldrig för sent att börja leva. Britt-Marie var här är årets stora feelgood-drama som filmatiseras efter ännu en succéroman av Fredrik Backman, författaren bakom En man som heter Ove. För regin står Tuva Novotny som därmed gör sin första svenska långfilm.

Röjar-Ralf kraschar internet

 Animerad familjefilm. Barntillåten

Tid 23/2 och 24/2 kl.15.00
Längd: 1 tim. 53 min.
Pris: 100:-

I detta nya äventyr från Disney lämnar Ralph och Vanilja sin spelhall och beger sig in i den outforskade, vidsträckta och spännande internetvärlden, som kanske eller kanske inte kommer överleva Ralfs röjande. Bråkstaken Ralf och hans kompis Vanilja von Sockertopp, båda två från videospelsvärlden, sätter allt på spel när de ger sig ut på ”world-wide-webben” för att leta reservdelar till Vaniljas videospel, Sockerkick. De visar sig vara svårare än de tror och tillsammans måste de ta hjälp av internets invånare för att hitta det de letar efter.

Draktränaren 3

 Animerad familjefilm.  Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 22/2 kl.18.00
25/2,  27/2,  1/3 och 3/3 kl.15.00

Längd: 1 tim. 44 min.
Pris: 100:-

Det som började som en osannolik vänskap mellan en tonårig viking och en fantastisk Nattfasa-drake har vuxit till en episk trilogi som spänner över hela deras liv. I nästa kapitel kommer Hicke och Tandlöse äntligen att upptäcka sina sanna öden; Hickes som byn Berks ledare, tillsammans med Astrid, och Tandlöses som drakledare för alla Nattfasor. Deras vänskap prövas hårdare än någonsin tidigare, när de möter både det mörkaste hot de någonsin bekämpat och en kvinnlig Nattfasa.

Lego filmen 2

Familj/Animerat/Äventyr. Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 26/2,  28/2 och 2/3 kl.15.00
Längd: 1 tim. 46 min.
Pris: 100:-

I den efterlängtade uppföljaren återförenas nu Bricksburgs hjältar i LEGO® FILMEN 2 för ett nytt, actionspäckat äventyr för att rädda sin älskade stad. Den här gången hotas de av LEGO DUPLO-inkräktare från yttre rymden som förstör allt i sin väg snabbare än invånarna hinner bygga upp det på nytt. Kampen för att besegra inkräktarna och återställa lugnet i LEGO-universumet tar Emmet, Lucy, Batman och deras vänner till nya outforskade världar. Det kommer krävas mod, kreativitet och mästerbyggar-skills för att visa hur speciella de verkligen är.

Eld och lågor

Drama/Romatik. Från 11 år (7 år med vuxen)

Tid: 3/3, 5/3 och 7/3 kl.19.00
Längd: 1 tim. 43 min.
Pris: 120:-
Regi: Måns Mårlind, Björn Stein

Medverkande: Pernilla August, Robert Gustafsson, Frida Gustavsson, Albin Grenholm, Lennart Jähkel, Helena af Sandeberg, Edvin Endre

Året är 1940 och på var sin sida om Allmänna gränd på Djurgården ligger två konkurrerande nöjesparker, det tjusiga Gröna Lund med karuseller för barnfamiljerna och det simpla Nöjesfältet med billig öl, levande musik och lättklädda damer. De två ägarfamiljerna har legat i öppen strid med varandra i decennier, men allt förändras natten då de unga arvtagarna, John och Ninni, inleder en förbjuden kärlekshistoria. I skuggan av ett rasande världskrig, trappas konflikten mellan familjerna upp i samma takt som kärleken mellan John och Ninni blomstrar allt kraftfullare.

Gräns

 Fantasy, Romantik, Thriller. 15 år (11 år med vuxen)

Tid: 4/3 kl.15.00 och 10/3 kl.19.00 Observera tiderna! 
Längd: 1 tim. 50 min.
Pris: 120:-
Regi: Ali Abbasi

Medverkande: Eva Melander, Eero Milonoff

Tina jobbar vid tullen och har ett sjätte sinne när det gäller att peka ut smugglare. Det är nästan som om hon kan lukta sig till när någon döljer något. Men när den mystiska Vore kliver av färjan så tvivlar hon för första gången på sin instinkt. Hon anar att han döljer något, men kan inte sätta fingret på vad.

Captain Marvel

 Action/Äventyr/Sci-Fi. Från 15 år (11 år med vuxen)

Tid: 6/3,  8/3,  9/3 och 16/3 kl.19.00
Längd: 2 tim. 8 min.
Pris: 120:-
Regi: Anna Boden, Ryan Fleck

Medverkande: Brie Larson, Gemma Chan, Lee Pace, Djimon Hounsou, Ben Mendelsohn, Samuel L. Jackson, Jude Law

Carol Danvers blir en av universums mäktigaste hjältar när Jorden hamnar mitt i ett galaktiskt krig mellan två utomjordiska raser.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/