Bio på Teaterbiografen i Sunne.

Solsidan

Komedi. Barntillåten

Tid:  26/2 och 4/3 kl. 19.00 
Längd: 1 tim. 44 min.
Pris: 120:-

Regi: Felix Herngren, Måns Herngren

Medverkande: Felix Herngren, Mia Skäringer,Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert,Sven Wollter

En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Coco

Animerad familjekomedi. 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 27/2 och 1/3  kl. 15.00
Längd: 1 tim. 55 min.
Pris: 100:-

Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt. Regi: Lee Unkrich, som även regisserat Toy Story 3.

Black Panther

 Drama/Action/Sci-Fi

Tid: 21/1 och 25/2 kl. 19.00
Längd: 2tim. 15 min
Pris: 130:-
Regi: Ryan Coogler
Medverkande: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Andy Serkis, Lupita Nyong’o, Forrest Whitaker

Efter händelserna i Captain America: Civil War återvänder T’Challa till sitt hemland, det isolerade, högteknologiska afrikanska landet Wakanda, för att bli dess kung. Men när en gammal fiende dyker upp måste T’Challa, både som kung och Black Panther visa sin styrka. Han dras in i en konflikt som hotar inte bara Wakandas öde, utan hela världen.

Pelle Kanin

 Animerad familjefilm. Barntillåten

Tid: 24/2,  25/2,  3/3 och 4/3 kl.15.00
Längd: 1 tim. 33 min.
Pris: 90:-

Peters fejd med Mr McGregor eskalerar till oanade höjder, medan de kämpar både om bondgårdens trädgård och om sin godhjärtade, djurälskande grannes tillgivenhet. Den busiga och äventyliga Pelle Kanin, som har trollbundit generationer av läsare, får nu huvurollen i sin alldeles egna långfilm – en modern komedi med attityd. I den engelskspråkiga versionen gör James Corden Pelles lekfulla stämma och rösterna till trillingarna Flopsy, Mopsy och Cottontail görs av Margot Robbie, Elizabeth Debicki och Daisy Ridley. I den svenska versionen hör vi Linus Wahlgren som Pelle och systrarna Sandén (Molly, Mimmi och Frida) som trillingarna

Vad hände, Alfons Åberg? – Kompisfilmen

 Familjefilm. Barntillåten

Tid: 27/2 och 1/3. kl. 13.30 observera tiden
Längd: 32 min
Pris: 50:-

 

 

 

Ted – för kärlekens skull

Drama, verklighetsbaserad, musik. Från 11 år (7 år  med vuxen)

Tid: 28/2 och 5/3
Längd: 2 tim
Pris: 120:-

Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation. Hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth, fyllda med liv, kärlek, smärta och hopp.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/