Bio på Teaterbiografen i Sunne.

Solsidan

Komedi. Barntillåten

Tid: 17/1 och 20/1 kl. 19.00
Längd: 1 tim. 44 min.
Pris: 120:-

Regi: Felix Herngren, Måns Herngren

Medverkande: Felix Herngren, Mia Skäringer,Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert,Sven Wollter

En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Star Wars The last Jedi

Action/Äventyr/Fantasy. Från 11 år (7 år med vuxen)

Tid: 16/1  kl.19.00

Längd: 2 tim. 32 min.
Pris: 130:-

Regi: Rian Johnson
Medverkande: Daisy Ridley, John Boyega,Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher

Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från The Force Awakens ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna.

Ted – för kärlekens skull

 Drama, verklighetsbaserad, musik. Från 7 år (Barntillåten med vuxen)

Tid: 18/1, 21/1 och 24/1, kl 19.00
Pris: 120:-

Tid: 22/1 2018,  kl 15.00 observa tiden.
Pris 100:-
Längd: 2 tim

Regi: Hannes Holm

Medverkande: Adam Pålsson, Peter Viitanen,Happy Jankell, Lotta Ramel, Maria Kulle,Johan Hedenberg, Jonas Karlsson

Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation. Hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth, fyllda med liv, kärlek, smärta och hopp.

Downsizing

Dramakomedi. Åldersgräns

Tid: 19/1, 22/1 och 23/1, kl. 19.00
Längd: 2 tim 15 min
Pris: 110:-

Regi: Alexander Payne
Medverkande: Kristen Wiig, Matt Damon,Laura Dern, Rolf Lassgård, Christoph Waltz, Neil Patrick Harris

Downsizing föreställer sig en värld där norska forskare, som en lösning på planetens överbefolkning, uppfinner ett sätt att krympa människor till en dryg decimeters längd och därpå föreslår en 200-årig global övergång från stort till smått. I en miniatyrvärld räcker pengarna längre, och drömmen om ett bättre liv lockar medelklassmannen Paul Safranek och hans fru Audrey att ge upp sina stressiga liv i Omaha för att istället starta ett nytt miniliv. Ett val som leder till många spännande äventyr.

Djungelgänget

Animerad familjefilm. från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 20/1, 21/1 och 28/1,  kl. 15.00
Tid: 27/1 kl. 19.00, observera tiden
Längd: 1 tim 37 min
Pris: 100:-

Tigerpingvinen Maurice och resten av Djungelgänget har de senaste åren sett till att frid och fröjd råder i djungeln. Ända tills de en dag råkar på deras farligaste motståndare någonsin – koalan Igor. För att hindra Igors onda planer att utplåna hela djungeln måste Djungelgänget använda all sin list och sitt mod, men också börja jobba ihop med de mystiska ”Champions” som funnits i djungeln sedan urminnes tider.

Maze Runner: The Detah Cure

 Action/Thriller/Sci-Fi

Tid: 26/1,  29/1 och 1/2 kl. 19.00
Längd: 2 tim 20 min
Pris: 130:-

Regi: Wes Ball
Medverkande: Kaya Scodelario, Dylan O’Brien, Walton Goggins

I den avslutande delen av Maze Runner-trilogin leder Thomas sin grupp Gladers på deras farligaste uppdrag någonsin. För att rädda sina vänner måste de bryta sig in i den ökända ”Last City”, en WCKD-kontrollerad labyrint som riskerar att innebära slutet för dem alla. Den som klarar att ta sig ut levande kommer dock att få svar på alla de frågor som gruppen ställt ända sedan de först anlände.

The Post

Drama/thriller. 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 28/1 och 30/1, kl. 1900Längd: 1 tim. 55 min.

Pris: 110:-
Regi: Steven Spielberg
Medverkande: Meryl Streep, Tom Hanks,Alison Brie, Matthew Rhys, Bradley Whitford,Bruce Greenwood

Verklighetsbaserat drama om The Pentagons Papers, en massiv mörkläggning av regeringshemligheter i USA som New York Times rapporterade om i juni 1971.

I juni 1971 tog New York Times, Washington Post och nationens stora tidningar modigt ställning för yttrandefrihet och rapporterade om The Pentagon Papers, den massiva mörkläggningen av regeringshemligheter som spände över fyra decennier och fyra amerikanska presidenter. Vid den tiden försökte Washington Post’s Katherine Graham fortfarande hitta sin plats som landets första kvinnliga tidningsutgivare och Ben Bradlee, tidningens labila men drivna redaktör, försökte förbättra den kämpande tidningens rykte. Tillsammans bildade de två ett osannolikt lag då de var tvungna att samarbeta och fatta det djärva beslutet att stödja The New York Times i deras försök att bekämpa Nixonadministrationen.

Coco

Animerad familjekomedi. 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 3/2, 4/2, 10/2 och 4/2, kl. 15.00
Längd: 1 tim. 55 min.
Pris: 100:-

Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt. Regi: Lee Unkrich, som även regisserat Toy Story 3.

Terminator 2: Judgement day

 Action/Thriller/Sci-Fi

Tid: 3/2,  6/2, 7/2 och 13/2 kl.19.00
Längd: 2 tim. 17 min.
Pris: 130:-

Regi: James Cameron
Medverkande: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong

Tio år har gått sedan maskinerna som styr framtiden skickade en Terminator till jorden på uppdrag att mörda den ofödda John Connor – mänsklighetens kommande ledare. Uppdraget misslyckades och idag är John Connor tio år gammal. Hans mor Sarah sitter inspärrad på ett mentalsjukhus med sin ohyggliga information. Maskinerna skickar nu tillbaka den avancerade roboten T-1000 för att ta livet av John och hans mor. Samtidigt skickas en gammal bekant för att beskydda dem… Till varje pris.

Fifty shades freed

Drama/romantik. Från 15 år

Tid: 9/2,  11/2,  12/2,  18/2, 19/2 och 20/2 kl.19.00
Längd: 1 tim. 46 min.
Pris:


Regi: James Foley
Medverkande: Dakota Johnson, Jamie Dornan,Arielle Kebbel, Kim Basinger

Den tredje delen av filmatiseringen av EL James succébokserie.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/