Bio på Teaterbiografen i Sunne.

Christoffer Robin & Nalle Puh

 Äventyr/Komedi.7 år (Barntillåten med vuxen)

Tid: 20/10 och 21/10 kl. 15.00
Längd: 1 tim. 44 min.

Pris: 100:-

Christoffer Robin, den lilla pojken som en gång i tiden älskade att ge sig ut på äventyr i Sjumilaskogen, har blivit vuxen. Men han känner sig vilsen i vuxenvärlden och nu måste hans barndomsvänner, Nalle Puh, Nasse, Ior och Tiger, ge sig ut i vår värld för att hjälpa Christoffer Robin hitta tillbaka till den omtänksamme och lekfulle lille pojken som fortfarande finns inom honom. 

Lyrro

Komedi, från 11 år (7 år med vuxen)

Tid: 19/10, 20/10, 21/10, 22/10, 23/10, 24/10, 26/10 och 28/10.  kl. 19.00
Längd: 1 tim 28 min
Pris: 120:-

Regi: Peter Dalle
Medverkande: Peter Dalle, Suzanne Reuter, Henrik Dorsin, Johan Ulveson, Björn Gustafsson, Nour El Refai

Borta bra men hemma bäst? Nej, det stämmer nog inte riktigt – och har nog aldrig gjort. Lyrro – In och utvandrarna är en sketch-artad film som handlar om att: Människan har alltid varit på väg. Ibland flyende från något men ofta också sökande efter något annat. Kanske är det bättre någon annanstans och kanske blir vi också bättre människor om vi får möjligheten att leva på en plats längre bort?

A star is born

Drama/musik. Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 17/10 kl.19.00
Längd: 2 tim. 7 min.
Pris: 100:-

Regi: Bradley Cooper
Medverkande: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos

Ally har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av musikern Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner…

The nun

 Skräck/thriller. Från 15 år (11 år med vuxen)
Tid: 18/10 kl.19.00
Längd: 1 tim. 36 min.
Pris: 100:-

Regi: Corin Hardy
Medverkande: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Demián Bichir

När en ung nunna tar sitt liv på ett kloster i Rumänien skickar Vatikanen en präst och hans lärling för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten… De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den onda kraften från den demoniska nunna som först skrämde världen i ”The Conjuring 2”.

Halvdan Viking 

Familjefilm från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 27/10 och 28/10 kl.15.00
Längd: 1 tim. 38 min.
Pris: 100:-

Regi: Gustaf Åkerblom
Medverkande: Peter Haber, Vilgot Hedtjärn, Ellinea Siambalis, Torkel Petersson, Claes Månsson

Halvdan Viking är elva år och bor i Östbyn med smeden Björn efter att hans pappa gett sig av på plundringsfärd. Men Halvdan är ingen ”riktig” viking. Han haltar, har dåligt självförtroende och saknar en vän. I närheten av Östbyn ligger Västbyn. De båda byarna har legat i fejd med varandra så länge man kan minnas och det är förbjudet att befinna sig på fel sida av älven som delar de två byarna. En dag i skogen möter Halvdan plötsligt den orädda kungadottern Meia från fiendebyn Väst. Trots att de inte får träffas spirar en oväntad vänskap fram mellan dem. När Västbyn planerar ett anfall på Östbyn förstår vännerna att allt hänger på dem om det ska stoppas i tid. Men har de tillräckligt med mod och list för att göra det som krävs utan att ta till vapen?

Halloween

Skräck. Från 15 år (11 år med vuxen)

Tid: 29/10, 1/11 och 3/11 kl.19.00
Längd: 1 tim. 49 min.
Pris: 120:-

Regi: David Gordon Green
Medverkande: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Virginia Gardner

För sista gången konfronteras Laurie Strode med den maskerade figuren Michael Myers som jagat henne sedan hon med nöd och näppe undkom honom under Halloweennatten för fyra decennier sedan.

Bohemian Rhapsody

 

Drama/musik. Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: Onsdag 31/10 kl.19.00
Längd: 2 tim. 14 min.
Pris: 120:-

Regi: Bryan Singer
Medverkande: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Lucy Boynton,Tom Hollander, Allen Leech

Bohemian Rhapsody är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar och revolutionerande sound, när bandet nästan splittras på grund av Mercuys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då Mercury leder bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien, samtidigt som han kämpar mot en livshotande sjukdom. Under tiden cementerar de arvet från ett band som fortsätter att inspirera outsiders, drömmare och musikälskare än idag.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/