Bio på Teaterbiografen i Sunne.

All inclusive

 Komedi. Barntillåten

Tid: 21/11,  kl.19.00
Tid: 27/11, kl 15.00, 80:- Dag/seniorbio observera tiden.

Längd: 1 tim. 33 min.
Pris: 100:-
Regi: Karin Fahlén
Medverkande: Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Liv Mjönes, Goran Bogdan

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem.

Paddington 2

 Animerad familjefilm/barnfilm

Tid: 18/11 och 19/11, 26/11 och 3/12. kl.15.00
Längd: 1 tim. 43 min.
Pris: 

Paddington har flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven, en skurk som dessutom tycks vara en mästare i förklädnad.

Bad moms 2

 Komedi. Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 18/11 kl.19.00
Längd: 1 tim. 44 min.
Pris: 100:-

Regi: Jon Lucas, Scott Moore
Medverkande: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Jay Hernandez, Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines, Justin Hartley

De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta semestern för sina familjer. Som om inte det var tillräckligt, måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: sina egna mammor.

Justice League

 Action/Äventyr/Fantasy. Från 11 år (7 år med vuxen)

Tid: 15/11, 20/11 och 22/11
Längd: 2 tim
Pris:

Regi: Zack Snyder
Medverkande:  Gal Gadot, Ben Affleck, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Amber Heard, Diane Lane, Connie Nielsen, J.K. Simmons, Jeremy Irons, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg

I nya superhjältefilmen JUSTICE LEAGUE tar Batman hjälp av sin nyfunna kamrat Diana Prince, mer känd som Wonder Woman, för att möta ännu större fiender. Tillsammans jobbar de effektivt för att bygga ett team av superhjältar. Trots detta unika team av hjältar med Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och The Flash så kan det redan vara för sent att lyckas rädda planeten från en storskalig attack. I rollerna ser vi bland annat Ben Affleck, Henry Cavill och Gal Gadot.

Jigsaw

 Skräck. Från 15 år (11 år med vuxen)

Tid: 16/11,  23/11 och 25/11 kl.19.00
Längd: 1 tim. 31 min.
Pris: 100:-

Regi: Michael Spierig, Peter Spierig
Medverkande: Tobin Bell, Laura Vandervoort,Callum Keith Rennie

Döda kroppar börjar dyka upp över hela staden, var och en har mött sin undergång på de mest makabra sätt. När utredningen fortlöper, pekar allt på en man: John Kramer. Hur kan detta stämma? Mannen som kallas Jigsaw har varit död i över ett decennium.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/