Bio på Teaterbiografen i Sunne.

En del av mitt hjärta

 Komedi/Romantik/Musikal. 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 21/1 och 25/1 kl. 19.00
27/1 kl.15 Observera tiden!
Längd: 1 tim 56 min
Pris: 120:-

Regi: Edward af Sillén
Medverkande: Malin Åkerman, Jonas Karlsson, Christian Hillborg, Johan Ulveson, Marie Richardson, Shima Niavarani, Johan Rheborg

35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon.

The good liar

Komedi/Drama. 15 år (11 år med vuxen)
Tid: 20/1 kl. 15 Observera tiden!
Längd: 1 tim. 50 min
Pris: 120:-

Regi: Bill Condon
Medverkande: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey, Jim Carter

Den fulländade bedragaren Roy Courtnay har ställt in siktet på den nyblivna änkan Betty McLeish. Hon är god för många miljoner – och Roy planerar att ta allt. Från deras första möte börjar Roy bearbeta Betty med sina beprövade manipulationer och Betty, som blir tagen av honom, hänger med på åkturen.
Men vad som på förhand såg ut som en enkel blåsning spårar ur till en katt-och-råtta-lek där allt står på spel och större, mer intrikata bedrägerier avslöjas. Snart befinner sig både Roy och Betty i ett minfält av faror, intriger och svek.

Cats

 Musikal. Från 7 år (Barntillåten med vuxen)

Tid: 22/1 kl.19.00
Längd: 1 tim. 50 min
Pris: 120:-

Regi: Tom Hooper
Medverkande:  James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson, Francesca Hayward

Filmversion av musikalklassikern av Andrew Lloyd Webber med ikonisk musik, fantastiska skådespeare, dansare i världsklass, spektakulära miljöer, otrolig ny teknologi och alla tänkbara dansstilar.

Dolittle

 Äventyr/Komedi/Familj. 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 25/1 och 26/1 kl. 15.00
Längd: 1 tim. 41 min
Pris: 120:-

Regi: Stephen Gaghan
Medverkande: Robert Downey Jr, Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent, Jessie Buckley, Harry Collett

Efter att ha förlorat sin fru sju år tidigare, håller sig den excentriska Dr. John Dolittle, den berömda läkaren och veterinären i drottning Victorias England, bakom de höga murarna på Dolittle Manor med endast sina exotiska djur som sällskap. Men när den unga drottningen blir allvarligt sjuk tvingas Dolittle motvilligt att bege sig ut på ett episkt äventyr till en mystisk ö på jakt efter ett botemedel. Under resan återfår han sitt mod när han möter gamla motståndare och upptäcker underbara varelser.
Läkaren får sällskap av en ung, självutnämnd lärling och en märklig grupp av djur, inklusive en orolig gorilla, en entusiastisk men korkad anka, en cynisk struts, en lättsam isbjörn och en envis papegoja som fungerar som Dolittles mest pålitliga rådgivare.

Unga kvinnor

Drama/Romantik. Barntillåten

Tid: 26/1 och 27/1 kl.19
Längd: 2 tim. 15 min.
Pris: 120:-

Regi: Greta Gerwig
Medverkande: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Timothée Chalamet, Laura Dern, Meryl Streep

En tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor.

Regissören och manusförfattaren Greta Gerwig (”Lady Bird”) har gjort en ”Unga kvinnor” baserat på den klassiska boken och andra texter av Louisa May Alcott.

Catwalk

Feelgood. Barntillåten

Tid: 31/1,  2/2,  3/2,  10/2 och 11/2 kl.19
Längd: 1 tim. 35 min.
Pris: 120:-
Regi: Johan Skog

Filmen ”Catwalk” börjar med att Emma Örtlund, som har en funktionsnedsättning, skriver ett brev till Pär Johansson, grundaren av Glada Hudik-teatern. Hon ber honom om hjälp att uppfylla hennes livs dröm att bli modell. Pär berörs av hennes önskan att få synas och antar utmaningen. Tillsammans med Glada Hudik-teatern, en grupp intressanta karaktärer som vanligtvis inte syns i modevärlden, startar de en spännande och omtumlande resa för att uppfylla Emmas dröm om att stå i rampljuset. Med sin unika historia och personlighet sprider de en glädje och skönhet som känns äkta och inspirerar oss alla. De visar att det finns fler sätt att uttrycka sig på och att rädslor för olikheter kan övergå till förståelse och vänskap. Filmen ”Catwalk” vill på ett charmigt och tankeväckande sätt göra det lättare för världen att förstå och respektera dessa underbara människor. Det är deras tur att få skina!

Filmen börjar i en gammal industrilokal i Hudiksvall och slutar på modeveckan i New York.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/