Bio på Teaterbiografen i Sunne

Drömparken, Dröm större

Animerad familjefilm. Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 20/4,  22/4,  24/4 och 27/4 kl.15.00
Längd: 1 tim. 26 min.
Pris: 100:-

Drömparken handlar om en fantastisk nöjespark där den väldigt kreativa flickan Junes drömmar kommer till liv.

Shazam!

Action/Sci-Fi/Äventyr

Tid: 19/4 kl.19.00
Längd: 2 tim. 12 min.
Pris: 120 :-

Regi: David F. Sandberg

Medverkande: Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Ian Chen,Jovan Armand, Faithe Herman, Cooper Andrews,Marta Milans, Djimon Hounsou

Alla har en superhjälte inom sig – ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den. Genom att säga “shazam” förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy Batson till den vuxna och rippade superhjälten Shazam. Med sina nyvunna krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra – har kul med dem! Kan han flyga? Har han röntgensyn? Kan han skjuta blixtar med händerna? Kan han skippa samhällsprovet? Med ett barns oräddhet ger sig Shazam ut för att testa sina krafter men måste snabbt lära sig hantera dem för att stoppa den ondskefulla Dr. Thaddeus Sivana.

Hellboy

 Action/Fantasy. Från 15 år (11 år med vuxen)

Tid: 20/4 och 27/4 kl.19.00
Längd: 2 tim.
Pris: 120:-

Regi: Neil Marshall
Medverkande: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Brian Gleeson, Daniel Dae Kim

Den demoniska antihjälten Hellboy åker till den engelska landsbygden för att bekämpa en trio av rasande jättar. Snart kommer han i kontakt med Nimue, The Blood Queen, en återuppstånden häxa som törstar att hämnas ett förgånget förräderi. I en kamp mellan det övernaturliga och mänskliga, är Hellboy fast besluten att stoppa Nimue och rädda världen från undergång.

Asterix, Den magiska drycken

Animerad familjefilm. Barntillåten

Tid: 23/4 och 25/4 kl.15.00
Längd: 1 tim. 26 min.
Pris: 100:-

Tillsammans med Astérix och Obelix ger sig druiden Panomarix ut på en resa för att säkra byns framtid. De letar efter en ny ung lovande druid som de kan lära göra den magiska drycken och som vanligt blir det både roligt och spännande.

 

After

Drama/Thriller/Romantik. Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 21/4 och 23/4 och 30/4 kl.19.00
Längd: 1 tim. 46 min.
Pris: 120:-

Regi: Jenny Gage
Medverkande: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher

Tessa Young är en 18-årig tjej som går på college, lever ett lugnt liv, har utmärkta betyg och en städad pojkvän. Hon är ambitiös och har alltid planerat saker i god tid… tills hon möter den kaxige Hardin, som har för många tatueringar och piercingar och en mörk hemlighet i bagaget. Tessa faller för Hardin och de inleder ett stökigt förhållande som helt förändrar hennes framtidsplaner.

Vem lurar Alfons?

Barnfilm. BArntillåten

Tid: 21/4 och 28/4 kl.15.00
Längd: 40 min.
Pris: 50:-

Alfons sparar till ett dataspel. Men det är svårt att spara och avstå från godis och nöjen – och frestelsen att fuska blir så stor att han lurar sig själv.

Det är stort kalas och Alfons och Småtting får sitta med vid vuxenbordet. Alfons som har varit med förr ska passa Småtting och se till så han trivs. Alfons tar sin uppgift på allvar och visar sig bättre än de vuxna förstå vad Småtting behöver.

Alfons har börjat skolan och får en klasskamrat som är elak och skrämmer alla, mobbar och spelar kung. Ingen törs säga emot. Inte Alfons heller. Fast ändå är det Alfons som till slut inte kan hålla sig längre och då blir det äntligen ändring.

Dumbo

Familj äventyr. Från 7 år ( Barntillåten med vuxen)
Tid: 26/4 kl.15.00
Längd 1 tim 52 min
Pris: 100:-

I Disneys nya spelfilm möter vi Holt Farrier (Colin Farrell) en f.d. cirkusstjärna som, när han återvänder från kriget, upptäcker att hela hans liv vänts upp och ner.
Cirkusdirektören Max Medici (Danny DeVito) anställer Holt för att ta hand om en nyfödd elefant, vars överdimensionerade öron gör honom till åtlöje på den inte alltför framgångsrika cirkusen. När Holts barn upptäcker att Dumbo kan flyga får de omedelbart besök av den övertygande entreprenören V.A. Vandervere (Michael Keaton) och trapetskonstnären Collette Marchand (Eva Green) vilka vill göra en stor stjärna av den annorlunda lilla elefanten.

Avengers

 Action/Äventyr/Fantasy. Från 15 år (11 år med vuxen)

Tid: 24/4,  26/4,  28/4 och 5/5 kl.19.00
Längd: 3 tim 2min
Pris: 120:-

Regi: Joe Russo, Anthony Russo
Medverkande: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr, Josh Brolin, Chris Hemsworth, Chris Evans

Efter de katastrofala händelserna, som startades av Thanos, och vilka raderade halva universum och splittrade The Avengers tvingas de återstående medlemmarna i Avengers ta upp en sista kamp

Captain Marvel (Extra föreställning)

Action/Äventyr/Sci-Fi. Från 11 år ( 7 år med vuxen)

Tid: 29/4 kl.19.00
Längd: 2 tim 4 min
Pris: 120:-

Regi: Anna Boden, Ryan Fleck Medverkande: Brie Larson, Gemma Chan, Lee Pace, Djimon Hounsou, Ben Mendelsohn, Samuel L. Jackson, Jude Law

Carol Danvers blir en av universums mäktigaste hjältar när Jorden hamnar mitt i ett galaktiskt krig mellan två utomjordiska raser.

Ugly Dolls

Animerad familjefilm.

Tid: 18/5 och 19/5 kl. 15.00
Längd: 1 tim 30 min
Pris: 100:-

De positiva och bekymmersfria UglyDolls ställs inför frågan vad det innebär att vara annorlunda. Där en önskan om att bli älskad i slutändan leder till insikten att vem du verkligen är, faktiskt är det som betyder mest

Pokémon: Detective Pikachu

Animerat familjeäventyr. Från 11 år ( 7 år med vuxen)

Tid: 8/5 kl. 18.00 
Tid: 11/5 och 12/5 kl. 15.00
Längd: 1 tim 44 min
Pris:100:-

Efter privatdetektiven Harry Goodmans mystiska försvinnande försöker hans son Tim ta reda på vad som hänt. Till sin hjälp har han den hysteriskt roliga och gulliga superdeckaren Pikachu. Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr genom Ryme Citys neonbelysta gator för att lösa mysteriet. På vägen avslöjar de en ondskefull plan som hotar hela Pokémon-universumet.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/