Bio på Teaterbiografen i Sunne.

Tills Frank skiljer oss åt

 Drama.Kommedi. Barntillåten

Tid: 26/10, 29/10,  kl.19
Längd: 1 tim 43 min
Pris: 120:-

Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.

Maleficent 2: Ondskans härskarinna

Familjefilm/Äventyr/Fantasy. Från  11 år (7 år med vuxen)

Tid: 21/10,  28/10 och 30/10 kl. 19.00
Längd: 1 tim. 59 min.
Pris: 120:-

Vi följer den komplicerade relationen mellan Maleficent och den blivande drottningen Aurora. Tillsammans kämpar de mot nya motståndare för att skydda hedarna och de magiska varelser som bor där.

Angelina Jolie och Elle Fanning repriserar sina roller som Maleficent och Aurora när historien fortsätter flera år efter handlingen i den första filmen.

Genemi man

Action/Thriller. Åldersgräns: 15 år (11 år med vuxen)

Tid: 25/10, 27/10 och 1/11 kl 19.00
Längd: 1 tim. 57 min.
Pris: 120:-

Regi: Ang Lee
Medverkande:  Mary Elizabeth Winstead, Will Smith, Theodora Miranne, Benedict Wong

Vem räddar dig från dig själv?

En extremt skicklig lönnmördare blir plötsligt förföljd av en mystisk ung man som till synes kan förutsäga alla hans drag.

Familjen Addams

Animerad familjefilm. Från 7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 26/10, 28/10, 30/10 och 1/11 kl. 15.00
Längd: 1 tim. 27 min.
Pris: 100:-

Svenskt tal.

Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.

Förfärliga snömannen

Animerad familjefilm. Från  7 år (barntillåten med vuxen)

Tid: 27/10, 29/10 och 31/10 kl. 15.00
Längd: 1 tim. 38 min.
Pris: 100:-

När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt.

Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.

Vem lurar Alfons?

Barnfilm

Tid: 29/10 och 1/11 kl.13
Längd: 40 min.
Pris: 60:-

Knattefilm-paket för 2-4-åringarna med tre nya filmer om den ständigt lika populära Alfons Åberg: Vem lurar Alfons, Alfons vid vuxenbordet och Hann Alfons före sig själv. Originalmanus.

Alfons sparar till ett dataspel. Men det är svårt att spara och avstå från godis och nöjen, och frestelsen att fuska blir så stor att han lurar sig själv.

Det är stort kalas och Alfons och Småtting får sitta med vid vuxenbordet. Alfons som har varit med förr ska passa Småtting och se till så han trivs. Alfons tar sin uppgift på allvar och visar sig bättre än de vuxna förstå vad Småtting behöver.

Alfons har börjat skolan och får en klasskamrat som är elak och skrämmer alla, mobbar och spelar kung. Ingen törs säga emot. Inte Alfons heller. Men ändå är det Alfons som till slut inte kan hålla sig längre. Och då blir det äntligen ändring.

Judy

Drama/Musik. 7 år (barntillåten med vuxen)
Tid: 3/11 kl.19
Längd: 1 tim. 52 min.
Pris: 120:-

Regi: Rupert Goold
Medverkande: Renée Zellweger, Finn Wittrock, Rufus Sewell, Jessie Buckley, Michael Gambon

Det sägs redan att Renée Zellweger måste få en andra Oscar för comebacken som Judy Garland i filmen om den sista, turbulenta tiden i stjärnans liv. Renée visade sina musikaliska talanger i Chicago, nu fångar hon legenden Garlands unika sångröst, utseende och personlighet på pricken.

Året är 1969, och flickan som blev allas älskling i Trollkarlen från OZ är en dyrkad 46-årig artist med en rad filmsuccéer och fyra äktenskap i bagaget. Nu förbereder sig Judy för en rad utsålda konserter i London. Hon är lycklig med sin nya kärlek, den tretton år yngre Mickey. Judy charmar alla från musiker till fans med värme, slagfärdighet och fantastiska scenframträdanden. Men hon är märkt av ett liv i ständigt rampljus sedan barnsben, och en smärtsam vårdnadstvist om sina älskade barn med exmaken Sidney som kan ge dem en mer stabil tillvaro.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/