Bio på Teaterbiografen i Sunne.

Min Pappa Marianne

 Drama. Barntillåten

Tid: 21/2, 23/1 och 24/2 kl. 19
Längd: 1 tim 50 min
Pris: 120:-

Regi: Mårten Klingberg
Medverkande: Hedda Stiernstedt, Rolf Lassgård, Lena Endre, Klas Wiljergård, Nour El Refai, Kajsa Ernst, Ralph Carlsson, Vilhelm Blomgren, Mårten Klingberg, Natalie Minnevik

Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som varken kände sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är.

LasseMajas Detektivbyrå- Tågrånarens hemlighet

Familj

Tid: 22/2,  25/2 och 28/2 kl.15
Längd: 1 tim. 22 min.
Pris: 100:-

Regi: Moa Gammel
Medverkande: Polly Stjärne, Nils Kendle, Rani Pyne, Tomas Norström, Tomas Von Brömssen, Alexej Manvelov, Anna Bjelkerud, Lia Boysen, Ulla Skoog, David Wiberg, Peter Viitanen
Svenskt tal.

Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott!

Snart ska ett nytt kassaskåp fullt med pengar transporteras med tåget. Det finns många misstänkta och de börjar komma något på spåren. Saken är bara den att Ferdinand har rymt från fängelset och är försvunnen.

Sonic the Hedgehog

Action/Äventyr/Komedi/Familj. Från 7 år (barntillåten med vuxen).

Svenskt tal.

Tid: 23/2,  26/2 och 29/2 kl.15
Längd: 1 tim. 39 min.
Pris: 100:-

Sonics försöker hantera det märkliga livet på jorden tillsammans med sin nyfunna, mänskliga bästa vän Tom Wachowski. Sonic och Tom samarbetar för att försöka stoppa den skurkaktiga Dr Robotnik från att fånga Sonic och använda sina enorma krafter för att ta över världen.

Sonic the Hedgehog är en live-action äventyrskomedi baserad på de klassiska och älskade videospelen från Sega som fokuserar på den berömda, kaxiga ljusblå igelkotten.

Pelle Svanslös

Familj

Tid: 24/2,  26/2 och 28/2 kl.13
Längd: 1 tim 7 min
Pris: 100:-

Kattungen Pelle Svanslös lever ett härligt liv på landet tillsammans med Birgitta, flickan som älskar honom mest av allt i hela världen. Vid ett ruskigt oväder ramlar Pelle ned i en å som för honom ensam hela vägen till den främmande stora staden Uppsala. Där träffar han många nya vänner, men staden är också full av inte alls så trevliga typer. Hur ska Pelle fortsätta våga tro på att man ska vara snäll mot alla? Räcker hans mod till för att bli en hjälte? Och kommer han någonsin att komma hem till Birgitta igen?

1917

Drama/Krig

Tid: 26/2 kl. 19
Längd: 1 tim 50 min
Pris: 120:-

Regi: Sam Mendes
Medverkande:

George Mackay,
Dean-Charles Chapman, Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Colin Firth,

Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.

Spies in Disguise

 Animerat/Action/Äventyr/Familj. 7 år (barntillåten med vuxen) 

Tid: 24/2 och 27/2 kl 15
Längd: 1 tim 42 min
Pris: 100:-

Svenskt tal.

Superspionen Lance Sterling och vetenskapsmannen Walter Beckett är varandras raka motsatser. Lance är charmig och smidig. Walter är… det inte. Men vad Walter saknar i sociala färdigheter väger han upp med smarta uppfinningar som Lance använder under sina episka uppdrag. En oväntad vändning gör dock att Walter och Lance tvingas förlita sig på varandra på ett helt nytt sätt. Om det udda paret inte kan lära sig att samarbeta är hela världen i fara.

Emma

Komedi/Drama. Från 7 år (barntillåten med vuxen).

Tid: 25/2,  27/2 och 1/3 kl.19
Längd: 2 tim 5 min
Pris: 120:-

Regi: Autumn de Wilde
Medverkande: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart, Josh O’Connor, Callum Turner, Rupert Graves, Gemma Whelan, Amber Anderson, Tanya Reynolds, Connor Swindells

Emma Woodhouse är en snygg, smart och rik men rastlös alfakvinna som saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I denna sprakande satir om sociala klasser och det jobbiga med att växa upp, måste Emma navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg för att hitta kärleken, som varit där hela tiden.

Jane Austens älskade komedi om att hitta sin jämlike och att förtjäna ett lyckligt slut återskapas i denna nya, läckra filmatisering av ”Emma”.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/