Sommarkul är gratis fritidsaktiviteter för alla mellan 6-12 år i Sunne kommun. Med oss kan barn ha kul mellan den 29 juni till 7 augusti. Det är bara att dyka upp!

Sommarkul i Sunne

Är du barn mellan 6-12 år? Kom och ha kul i sommar! Prova på idrott, dans, teater och knep och knåp. Vi kommer också att prata om värdegrund och hur man är en bra kompis.

På Sommarkul i Sunne kan man testa en massa olika aktiviteter och kanske hittar du ditt stora intresse? Man får testa lite vad man vill, helt enkelt. De lokala föreningarna hjälper till på varje plats.

Här finns vi:

Måndagar:  Östra Ämtervik - Prästbols IP/Sporthallen
Tisdagar:     Lysvik - Myrborgen/Lysvikshallen
Onsdagar:   Västra Ämtervik - Löviksområdet/Svensbyhallen
Torsdagar:  Gräsmark - Rottnavallen/Gräsmarkshallen
Fredagar:    Sunne - Fryxellska IP/Sparbankshallen

Tid:

Klockan 10-12    6-8 åringar

Klockan 13-15    9-12 åringar

Sommarkul är gratis, ingen anmälan behövs och det ingår mellanmål. Vid dåligt väder är vi i angränsade sporthallar. 

Våra ledare

Våra ledare för sommarkul är Matilda Fredriksson och Philip Lindqvist som tillsammans med yngre sommarjobbare i Sunne Kommuns regi kommer att anordna aktiviteter på de olika orterna under sommaren. 

Matilda studerar på danshögskolan i Stockholm med inriktning mot jazzdans. Matilda ska även arrangera en dansskola i sommar från 4 år och uppåt.

Philip har en bakgrund som hockeyspelare och jobbar nu som elevcoach på Östra Skolan i Sunne.

Sommarkul ledare Matilda och Philip

Vi som står bakom och hjälper till

Sommarkul genomförs av Fryksdalens Sparbank tillsammans med Sunne kommunFritidsbanken SunneSvenska kyrkan och RF SISU Värmland och de  lokala föreningar IS Emtarna, Lysviks IF, VÄIF, Sunne Basket Ungdom, IFK Sunne Friidrott, Sunne IK och Gräsmark GoIF 

Vi ses i sommar!