Föreställningen i Sunne, Teaterbiografen är flyttad från 29/8 kl. 19:00 till 6/2 2021 kl. 19:00. Din köpta biljett gäller till det nya datumet!

Plats: Teaterbiografen

Tid: Lördag 6 februari 2021 kl. 19.00

(Tidigare föreställning 29 augusti kl.19.00 är framflyttad.) 

Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet – Kontakta biljett@scalateatern.com  senast 17/9. Alla biljettköpare kommer bli kontaktade via e-post eller SMS av Scalateatern med ovanstående information.

 

Nu är det dags igen. Metbäckingen har vaknat ur sin vinterdvala och kommit på att han glömde säga några viktiga saker i sin förra föreställning.

När Kjell-Åke växte upp i Metbäcken fanns det affär, skola, post, kiosk, buss- och bensinstation, inget av detta finns kvar idag.

Hur gick det här till? Vad är det som har hänt? Finns det någon väg tillbaka? Kan man göra Metbäcken Great Again och hur skulle det i så fall gå till?

Detta är några frågor som Kjell-Åke ställer sig i den nya föreställningen, i vilken han även har engagerat Johnny Steen för att skriva musiken samt medverka i manusarbetet.

Vi kan räkna med att få uppleva en rad nya minnesvärda stunder när ”Kjell-Åke i Myra” eller ”Kjell-Åke in the Swamp” som han kallas i USA, ger sig ut på vägarna under vintern 2020.

PS. Det finns en viss chans, eller snarare risk att Kjell-Åkes syster Mätta Marit kommer att dyka upp under föreställningen.

Regi av Tomas von Brömssen.

Biljetter 350:-

För personlig service kontakta Scalateaterns kassa på telefon 054-19 00 80

Välkomna!