Företagsträffarna 3, 4, 5 och 17 november är inställda! Med hänsyn till den rådande pandemin och återigen hög smittspridning i länet har vi tillsammans med kommunledningen fattat beslutet att ställa in de planerade företagsträffarna.

Vi beklagar detta men hälsan måste alltid gå först. Vi hoppas kunna genomföra träffarna i sin helhet under början av nästa år istället.
Vi funderar också på att arrangera digitala företagsträffar framöver som komplement, mer info kring datum och upplägg kommer så håll utkik.

Näringslivsenheten Sunne kommun bjuder in det lokala näringslivet till fyra träffar i kyrkbyarna under november månad med syfte att skapa dialog i arbetsprocessen för en ny näringslivsplan för Sunne kommun.

Vilka insatser anser du är de viktigaste i det kommunala näringslivsarbetet på längre sikt och hur kan vi tillsammans skapa ett ännu bättre företagsklimat? Kom och dela med dig av dina tankar och idéer till näringslivsenheten och representanter för den politiska ledningen i Sunne kommun (Kristina Lundberg, ny KSO presenterar sig under kvällen). Vi kommer även ägna tid åt att diskutera utkastet för den nya Regionala Utvecklingsplanen - Värmlandsstrategin 2040 som just nu är ute på remiss i länet.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför satt ett maxtak för antalet deltagare utifrån lokalernas kapacitet och möjlighet att hålla avstånd.


Vi bjuder på kvällsmacka och kaffe/te.

Varmt välkommen!

  • 3 november kl. 18.00-20.00 Västra Ämtervik, Kulinarika
  • 4 november kl. 18.00-20.00 Gräsmark, Kalasmakeriet
  • 5 november kl. 18.00-20.00 Lysvik, Frykens Pärla
  • 17 november kl. 18.00-20.00 Östra Ämtervik, Sjösala

Anmälan: e-post naringsliv@sunne.se eller
ring/smsa 076-100 50 44, senast 29 oktober.

Reservation: Vid för lågt deltagarantal kan mötet ställas in.
Du blir då istället hänvisad att delta vid någon av övriga träffar.