Flaksommar med Göran Samuelsson och Bengt Bygren.

Plats: Elofsruds bygdegård

Tid: Torsdag 10 september kl.19

Kom och lyssna på Göran Samuelssons fantastiska musikresa genom tid och land.

Entré: 200kr, fika ingår. (175 kr för medlemmar).
Föranmälan görs till Helene Vasiliou, 070-3687370 (gärna sms) eller
e-post: helene_vasiliou@hotmail.com

Vad är det som gör att en människa säger upp sin fasta anställning som byggnadsarbetare för att istället bli musiker och låtskrivare? Och vad är det som gör att samma människa tre år senare (1992) startar upp den idag kultförklarade Packmopedsturnén, Sveriges idag äldsta turné där stora delar av Sveriges artistelit deltagit.

Packmopedsturnén har under 27 år gett konserter på vitt skilda platser: Hembygdsgårdar, Parkeringar, Trappor, Restauranger - och på platser där knappt någon längre bor. Här berättar Göran med hjälp av musik och fantastiska berättelser historien bakom denna saga. Hur det blev som det blev, att ren idioti och lite uthållighet ibland faktiskt kan löna sig.

"Flaksommar" utspelar sig långt bortom storstadens puls och är en hyllning till musiken, berättelserna, landsbygden och till den helt vanliga människan.
Göran Samuelsson har sedan 1989 gett ut 15 album med egen musik.

Göran berättar själv: I år har jag varit aktiv i 30 år som låtskrivare och artist. Jag har genom åren spelat in 15 album med egna sånger, varav det senaste, “Stad & Land” släpptes 2016. 1998 gav jag ut en diktsamling “under ett stolsben” och understundom målar jag akvarell. Totalt har det genom åren hittills blivit drygt 200 låtar och några hundra målningar. 1992 kickade jag igång den allra första Packmopedsturnén som därmed funnits i 27 år. Om detta har jag skrivit en bok “Ingen rak och enkel resa” (Votum förlag) som släpptes den 5 juli i samband med turnépremiären av Packmopedsturnén 2019. I november samma år hade “Flaksommar” premiär.

Välkomna!