Med dans, teater och modern teknik lyser Rottneros herrgård i Sunne upp i den spektakulära fasadshowen Light Without Borders.

Plats: Rottneros Park

Tid: Lördag 4 september kl.20 Parken är öppen kl 17-21. Ljusshowen börjar när det blir mörkt kl. 20-21 och pågår i cirka 30 minuter.

Fritt inträde. Max 600 personer släpps in. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och arrangemanget är alkoholfritt.

Det blir en magisk kväll i parken för hela familjen. Videomapping och visuella effekter, synkroniserat med dans och berättande, bäddar för en magisk och spektakulär upplevelse! Själva fasadshowen startar kl.20. Parken öppnar kl.17 så att du ska hinna njuta av omgivningarna och kanske äta något gott.

I fem olika kapitel gestaltas och tolkas fasadshowens tema "Ljus utan gränser" av danselever från Sunne kulturskola och Nome kulturskola i Norge, teaterelever från Unga Västanå samt professionella dansare i samspel med den visuella projiceringen på herrgårdsfasaden. 

Med föreställningen LIGHT WITHOUT BORDERS (Ljus utan gränser) vill arrangören Rottneros park, Sunne kommun och Region Värmland förvalta och förädla kulturarvet vi har i Rottneros park.

Välkommen!

Multimediaföreställningen visades i en tappning i Nome i april och nu i en ny i Sunne, inom ramen för det internationella kulturutvecklingsprojektet CUPIDO: Interreg VB North Sea Region Programme. 

Läs mer i länken i högermarginalen.