Här finner du information om alla simskolegrupper, sommaren 2017.

Varje simskolegrupp varar 30 minuter, därför är det viktigt att ditt barn är ombytt och finns på plats när vi startar. Tänk på att skicka med en badhandduk eller en badrock, det känns skönt att kunna värma sig direkt när man kliver upp ur vattnet.

Badvettsregler

Ditt barn får bara vara i vattnet under den bokade tiden för simskolan, då vi har uppsikt över ditt barn. Vi ansvarar inte för barnen före eller efter simskolan. För de mindre barnen är det särskilt viktigt att någon finns till hands för att lämna barnet till simskolan och hämta när simskolan är slut för dagen. Läs mer om badvettsregler, se rubriken Dokument

Simskola vid Kolsnäs period 1: 12 - 30 juni

Simskolans tider för period 1 gäller alla vardagar under tiden 12 juni - 30 juni (ej midsommarafton). Under period 1 erbjuder vi simskola vid Kolsnäs i kommunens pooler vid Sommarland.

Simskola i våra sjöar finns att välja under period 2, se nedan.
Bokningen för period 1 via webben är avslutad.

Simskola vid Kolsnäs och badsjöar 3 - 21 juli

Simskolans tider för period 2 gäller alla vardagar under tiden 3 - 21 juli.
Under period 2 erbjuder vi förutom simskola vid Kolsnäs i kommunens pooler vid Sommarland även simskola vid följande sjöar: Fryken (Bjälverud), Lillsjön (Uddheden), Appelungen (Hensgård), Hällsjön (Bäckalund) och Skacksjön (Östra Ämtervik). 

Bokningen för period 2 via webben är avslutad.

Kontakt

Har du frågor om simskolan kan du eposta: simskolan@sunne.se 

Länkar

Avgift för simskolan

Simundervisningen kostar 150 kr per barn om du bor permanent i kommunen, för övriga kostar det 210 kr per barn. Kostnaden gäller för din plats i simskolan, vi skickar fakturan till dig.