Bio på Teaterbiografen i Sunne.

Catwalk

Feelgood. Barntillåten

Tid: 14/2 och 17/2 kl.19
Längd: 1 tim. 35 min.
Pris: 120:-
Regi: Johan Skog

Filmen ”Catwalk” börjar med att Emma Örtlund, som har en funktionsnedsättning, skriver ett brev till Pär Johansson, grundaren av Glada Hudik-teatern. Hon ber honom om hjälp att uppfylla hennes livs dröm att bli modell. Pär berörs av hennes önskan att få synas och antar utmaningen. Tillsammans med Glada Hudik-teatern, en grupp intressanta karaktärer som vanligtvis inte syns i modevärlden, startar de en spännande och omtumlande resa för att uppfylla Emmas dröm om att stå i rampljuset. Med sin unika historia och personlighet sprider de en glädje och skönhet som känns äkta och inspirerar oss alla. De visar att det finns fler sätt att uttrycka sig på och att rädslor för olikheter kan övergå till förståelse och vänskap. Filmen ”Catwalk” vill på ett charmigt och tankeväckande sätt göra det lättare för världen att förstå och respektera dessa underbara människor. Det är deras tur att få skina!

Filmen börjar i en gammal industrilokal i Hudiksvall och slutar på modeveckan i New York.

1917

Drama/Krig

Tid: 16/2 och 18/2 kl. 19
Längd: 1 tim 50 min
Pris: 120:-

Regi: Sam Mendes
Medverkande:

George Mackay,
Dean-Charles Chapman, Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Colin Firth,

Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.

Spies in Disguise

 Animerat/Action/Äventyr/Familj. 7 år (barntillåten med vuxen) 

Tid: 15/2 och 16/2 kl 15
Längd: 1 tim 42 min
Pris: 100:-

Svenskt tal.

Superspionen Lance Sterling och vetenskapsmannen Walter Beckett är varandras raka motsatser. Lance är charmig och smidig. Walter är… det inte. Men vad Walter saknar i sociala färdigheter väger han upp med smarta uppfinningar som Lance använder under sina episka uppdrag. En oväntad vändning gör dock att Walter och Lance tvingas förlita sig på varandra på ett helt nytt sätt. Om det udda paret inte kan lära sig att samarbeta är hela världen i fara.

Min Pappa Marianne

 Drama. Barntillåten

Tid: 21/2, 23/1 och 24/2 kl. 19
Längd: 1 tim 50 min
Pris: 120:-

Regi: Mårten Klingberg
Medverkande: Hedda Stiernstedt, Rolf Lassgård, Lena Endre, Klas Wiljergård, Nour El Refai, Kajsa Ernst, Ralph Carlsson, Vilhelm Blomgren, Mårten Klingberg, Natalie Minnevik

Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som varken kände sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/