För 27.e året i rad kör Göran Samuelsson ut på vägarna med sin Packmopedsturné och ger en konsert i Sunne

Tid: Lördag 13 juli insläpp från kl. 18.00, konsert kl. 19.00

Plats: Västra Ämtervik, Gamla landsvägen 21, hemma hos Göran. Utomhuskonsert, ta med egen stol!

Pris: 380:-
Biljetter finns att köpa på Tickster

Sommaren 2019 får Göran Samuelsson sällskap på scen av Anders LundinJenny SilverChristina Kjellsson samt det rutinerade bandet bestående av Bengan Blomgren (gitarr), Nikke Ström (bas), Bengt Bygren (klaviatur) och Dan Magnusson (slagverk).

Årets artister

Göran Samuelsson
Efter mer än tjugofem år på vägarna och med femton album i bagaget är Göran Samuelsson en rutinerad herre på scenen. Musikaliskt är det fantastiska texter som är inlindade i allt från traditionella visor till både blues och rock. Alltid med själva berättelsen i förgrunden och med en humanistisk livssyn om alla människors lika värde. Därtill har Göran en varm scennärvaro med engagerande mellanprat som gör varje konsert fullkomligt unik. Görans senaste  album ”Stad och land” släpptes 2016, därefter kom singlarna ”Låtsasvärld” och ”Nattljus”, den senare hösten 2018.

1992 skapade han Packmopedsturnén som sommaren 2019 kommer rulla återigen.

2004 ”Frödingstipendiet”
2010 ”Svenska Vispriset”.
2010 ”Årets Värmlänning”

Anders Lundin 
Vid sidan av programledaruppdragen på TV och i radio har musicerandet och låtskrivande löpt som en röd tråd genom Anders Lundins liv. Flera barnprogram har fått musik och text av Anders och 4 skivor har blivit grammisnominerade. Även om barnlåtarna fått mest uppmärksamhet har låtskrivandet även hittat andra vägar fram. Han har skrivit text och musik till krogshowen R.E.A, texter till andra artister som t.ex. Rigmor Gustafsson. 2010 släppte han en skiva med egna låtar och våren 2019 släpps en ny.

  • Det har alltid handlat om ord. Att vända och vrida på dom. Och melodier. Melodier som landat som flyttfåglar i huvudet för att vila sig en stund men blivit kvar, trasslat in sig i fraser och meningar och blivit till verser och refränger.

Sedan något år tillbaka turnerar han med sin föreställning ”Expedition Livet” där dom egna låtarna vävs ihop med berättelser. En liten vismusikal kallar han det själv.

Under moppeturnén blir det huvudsakligen låtar från den föreställningen publiken kan förvänta sig att få höra. Och en och annan berättelse lär väl slinka ut också.

Anders kommer att göra sin debut på moped till sommaren.

Jenny Silver
Grammisbelönade Jenny Silver har ett antal plattor i bagaget; både som frontfigur i flera olika band, som duettpartner och gästartist (Totta Näslund, Åsa Jinder, Lustans Lakejer med flera) såväl som soloartist. Under sina drygt 20 år i branschen som turnerande sångerska har hon även deltagit i Melodifestivalen vid flera tillfällen och gjort roller på musikalscener.

Jenny har även synts i TV-rutan som programledare i SvT:s Ponnyakuten. Men sommaren 2019 byter hon havremopparna mot en riktig moped och gör sin debut på Packmopedsturnén.

Christina Kjellsson är ursprungligen från Jämtland, numera bosatt i Göteborg. Med sin unika språkbehandling och yviga musikalitet är hon en mycket uppskattad låtskrivare, författare och liveartist. Det svänger om Kjellsson.

Hon kan som ingen annan smida stabila textbyggen med pricksäkra formuleringar på toppen. Intelligenta betraktelser med en subtil underfundighet man ibland inte blir varse förrän efter ett par lyssningar och ofta med en stor portion målande humor.

Sommaren 2019 gör Christina sin debut på Packmopedsturnén.

Välkomna!